Σχετικά με εμάς/About Us

Το λογότυπο της σελίδας, όπως δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2014.
Η σελίδα LiverpoolFans.gr δημιουργήθηκε το 2010 με ιδρυτή της, τον Νίκο Σιδηρά, με σκοπό να φέρει την Liverpool F.C. πιο κοντά στον ελληνόφωνο κόσμο της ομάδας. Το αρχικό πρότζεκτ μπήκε σε λειτουργία τον Μάρτιο του 2011 και εμείς έχουμε την εννάτη Μαρτίου ως ημέρα "γενεθλίων" της σελίδας μας.

Στη συνέχεια η σελίδα ενισχύθηκε με ακόμη 2 άτομα, τον Δήμο και τον Χρήστο για να γίνει το πρώτο βήμα για την επίτευξη του αρχικού σκοπού.

Ακολούθως, με τη σελίδα να μην έχει καλά καλά ξεπεράσει τα 500 likes, μπήκαν ακόμη 2-3 άτομα που παραμένουν-όπως και ο Δήμος-στην ομάδα του LiverpoolFans.gr, είτε στη σελίδα του Facebook, είτε στην ιστοσελίδα, είτε ακόμη και στα δύο μέσα ενημέρωσης ταυτόχρονα.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε συνέντευξη που έγινε το καλοκαίρι του 2015 από τον ιδρυτή και δύο άλλους διαχειριστές της σελίδας.

Σήμερα(εν έτει 2017) , η σελίδα φιλοξενεί διψήφιο αριθμό ατόμων(αρθρογράφων και διαχειριστών) στην προσπάθεια, άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την αγαπημένη μας ομάδα.

Άλλωστε το "Συνεχής έγκυρη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει γύρω από τη Liverpool για τους οπαδούς της ομάδας σε Ελλάδα και Κύπρο!" που έχουμε ως λεζάντα στη σελίδα μας στο Facebook, είναι εκεί για κάποιο λόγο.

*Να τονίσουμε πως ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για την ομάδα μας, αλλά και για να συνεχίζουμε να εκπληρώνουμε τον αρχικό σκοπό της δημιουργίας της σελίδας, που ήταν να έρθει η ομάδα μας κοντά σε όλους τους ελληνόφωνους οπαδούς της Liverpool. Επίσης μόνο σκληρή δουλεία και αγάπη για την ομάδα μας είναι τα συστατικά που μας έφτασαν τόσο ψηλά στις προτιμήσεις σας.

You'll Never Walk Alone

Οι διαχειριστές