Η πανέμορφη κίνηση του Reina στην επιστροφή του!

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του το 2014, ο Pepe Reina είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στο γήπεδο όπου καθιερώθηκε και αγαπήθηκε όσο πουθενά αλλού και παρά την ήττα της ομάδας του με 2-0 είχε μόνο όμορφα πράγματα να πει για τους νέους πρωταθλητές Αγγλίας.

Pepe Reina back at Anfield

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

9 χρόνια παρουσίας στο Anfield ήταν ουκ ολίγα ώστε ο Pepe Reina να θεωρείται ένα από τα πολύ λατρεμένα πρόσωπα των τελευταίων ετών για το κοινό της Liverpool.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αποχώρησε το 2014 για τη Napoli και έκτοτε δεν είχε ποτέ ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί στο γήπεδο, του οποίου την εστία υπερασπιζόταν επί σειρά ετών.

Σήμερα είχε για πρώτη φορά την στιγμή που τόσο περίμενε και παρότι η Aston Villa γνώρισε την ήττα με 2-0 από τους Reds, ο 37χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του:

«Το ανέμενα αυτό για πολύ καιρό! 7 χρόνια μετά την αποχώρησή μου και ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να επιστρέψω εδώ και τον Απρίλιο συνειδητοποίησα ότι θα είχα τη δυνατότητα. Πάντοτε, όμως, είναι ωραίο να αγωνίζεσαι εδώ σε αυτό το πανέμορφο γήπεδο, ακόμα και δίχως κόσμο.»

«Για γενιές ολόκληρες παλεύαμε για αυτόν τον τίτλο και μπορούσαμε να το κάνουμε και όσο ήμουν εγώ εδώ.»

«Το αξίζουν απόλυτα όμως και τις τελευταίες 3-4 σεζόν είναι φανταστικοί. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τους φιλάθλους της Liverpool!»
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.