Το σενάριο που δίνει πρωτάθλημα στη Liverpool απόψε!

Η Liverpool έκανε το καθήκον της κόντρα στην Crystal Palace το βράδυ της Τετάρτης (24/06) και μπορεί να πανηγυρίσει ήδη από απόψε την κατάκτηση της Premier League.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

EPL Matchday 31: Trent's flier, Fabinho's screamer and Salah-Mane hits draw  Reds closer; Liverpool 4 - 0 Crystal Palace - SoireeNews

Επικρατώντας με 4-0 στο άδειο Anfield επί της Crystal Palace, η Liverpool έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η τελευταία μπορεί να έρθει μαθηματικά ήδη από απόψε, με τη Manchester City να έχει δύσκολη «έξοδο» στο Λονδίνο και την έδρα της Chelsea.

Πιο συγκεκριμένα, αν οι «πολίτες» δεν κερδίσουν στο Stamford Bridge (είτε χάσουν είτε φύγουν με ισοπαλία), τότε η διαφορά τους από τη Liverpool θα είναι τέτοια που θα δώσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στους «κόκκινους» του Jurgen Klopp.

Ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει (επίσημα τουλάχιστον) στους παίκτες της Liverpool να συγκεντρωθούν σε ένα σπίτι και να δουν παρέα τον αγώνα και την πιθανή «στέψη» τους, αλλά σίγουρα θα το απολαύοσυν όπου κι αν βρίσκεται ο καθένας, όπως και οι εκατομμύρια φίλοι της ομάδας ανά τον κόσμο.

Προσδεθείτε!
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.