Τα (έκτακτα) πρωτόκολλα της Premier League, φέρνουν απαγορεύσεις!

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η επανέναρξη της Premier League, με την διοργανώτρια να σκέφτεται πολλές αλλαγές για να διαφυλάξει τις ομάδες. 

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης


Όπως όλα δείχνουν, αυτόν τον μήνα οι ομάδες θα επιστρέψουν σταδιακά στις προπονήσεις και τον Ιούνιο η Premier League θα επιστρέψει, ωστόσο όλα θα είναι διαφορετικά, με την διοργανώτρια να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, η Premier League θα έχει πολλές και νέες απαγορεύσεις, τουλάχιστον για τους επόμενους 12 μήνες. Απαγορεύσεις που θα έχουν να κάνουν με τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών εντός των 90 λεπτών των αναμετρήσεων και θα αργήσουμε πολύ να δούμε και πάλι ομαδικούς πανηγυρισμούς.

Αναλυτικά, η Premier League σκέφτεται σοβαρά να περάσει στα (αναγκαία) πρωτόκολλα της, την απαγόρευση 1) ομαδικών πανηγυρισμών μετά από κάποιο τέρμα, 2) ανταλλαγή φανέλας μεταξύ των ποδοσφαιριστών, 3) να μην πίνουν οι ποδοσφαιριστές νερό από κοινό μπουκάλι, 4) να μην φτύνουν εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτές οι τέσσερις, είναι οι απαγορεύσεις που σκέφτεται έντονα μέχρι στιγμής η Premier League και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν έγκριση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες, πριν την επίσημη απόφαση για έναρξη της σεζόν.

Πριν λίγες ημέρες, υπήρχε η σκέψη από την FIFA να απαγορεύσει σε όλα τα πρωταθλήματα το φτύσιμο μέσα στο γήπεδο και η Premier League φαίνεται να είναι η πρώτη ομοσπονδία που είναι έτοιμη να «υιοθετήσει» αυτή την σκέψη.

Επίσημες αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και ιδιαίτερα τις επόμενες ημέρες, που υπάρχει νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της ομοσπονδίας και των συλλόγων. Το LiverpoolFans.gr παρακολουθεί την επικαιρότητα και θα σας ενημερώσει άμεσα και έγκυρα για ότι νεότερο προκύψει. 
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.