Η Liverpool άλλαξε... θέση τους Keita και Mane στα αποδυτήρια

Οι «κόκκινοι» έκριναν χρήσιμο να τοποθετήσουν σε άλλες θέσεις τα ντουλαπάκια των δύο Αφρικανών ποδοσφαιριστών.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης


Η έλευση του Takumi Minamino στη Liverpool αποτελεί μια τεράστια αλλαγή για τον ίδιο. Μπορεί το να αγωνιστεί για τους «κόκκινους» να αποτελούσε σταθερό του όνειρο από μικρό παιδί, μιας και η Liverpool είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής ομάδα στην Ιαπωνία, όμως η πραγματικότητα θα είναι σκληρή και ο ίδιος θα πρέπει να αποδόσει τα μέγιστα για να πετύχει στο ανώτερο πρωτάθλημα όλων, την Premier League.


Προς τον σκοπό της ταχύτερης προσαρμογής του στο κλίμα των αποδυτηρίων, της ομάδας και γενικότερα του πρωταθλήματος, η Liverpool αποφάσισε να αλλάξει τις θέσεις των Keita και Mane στα αποδυτήρια του Melwood και να τοποθετήσει τους δύο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές δίπλα στη θέση του Minamino. Ο λόγος; Minamino και Keita είχαν συνυπάρξει ως συμπαίκτες στη Salzburg τη σεζόν 2015/16, ενώ την ομάδα και τους ανθρώπους της γνωρίζει το ίδιο καλά και ο Mane, οπότε η επικοινωνία με τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό γίνεται αυτόματα ευκολότερη.


Η πράξη της αλλαγής θέσης, λοιπόν, δείχνει πόσο πολύ στη Liverpool εξετάζουν την κάθε λεπτομέρεια για να οδηγήσουν την ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως και στην περίπτωση της μεταγραφής του Keita, ήταν πάλι ο Mane ο άνθρωπος που τον βοήθησε να προσαρμοστεί στο σύλλογο.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.