Οι Peter Krawietz και Pepijn Lijnders ανανεώνουν τη συνεργασία τους με τη Liverpool FC!


Οι assistant managers Peter Krawietz και Pepijn Lijnders μόλις συμφώνησαν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με την Liverpool FC!Οι δύο προπονητές ακολουθούν τον Jurgen Klopp και δεσμεύονται με τους κόκκινους έως και το 2024, βοηθώντας τον να πραγματοποιήσει το μακροπρόθεσμο πλάνο του για την ομάδα.

Ο Krawietz ήρθε στο Anfield με τον Klopp τον Οκτώβριο του 2015, έχοντας δουλέψει μαζί του στην FSV Mainz 05 και στη Borussia Dortmund.

O Lijnders προέρχεται από την Porto, από την οποία ήρθε το 2014, έχοντας περάσει από τις ακαδημίες της Liverpool και ανεβαίνοντας στην πρώτη ομάδα στη συνέχεια. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αποχώρησε από το Anfield, διατελώντας χρέη manager για την Nijmegen στην πατρίδα του Ολλανδία, πριν ξαναγυρίσει στους «Reds».

«Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα το ότι όλα τα άτομα του προσωπικού συμφώνησαν κι αυτοί με την ομάδα», είπε ο Klopp.

«Χωρίς αυτούς δε θα ήμουν έτοιμος να κάνω αυτό το βήμα». «Είμαι ευλογημένος που περιτριγυρίζομαι από αυτά τα εκπληκτικά άτομα, νιώθω ότι είμαι ο πιο τυχερός manager στον κόσμο». 
«Οι Peter και Pep έχουν συνεισφέρει τόσα πολλά στην εξέλιξη του club, πολλά περισσότερα από όσα νομίζουν οι άνθρωποι που μας κοιτάνε από έξω».

«Έχω δουλέψει με τον Pete πολλά χρόνια τώρα, από τη Mainz, τη Dortmund. Και ακόμη και τώρα με εκπλήσσει ο τρόπος με τον οποίον παρατηρεί πράγματα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Έχει πραγματικό ταλέντο σε αυτό. Είναι μοναδικός για εμάς».

«Είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ, το να βλέπω την εξέλιξή του μέσα στα χρόνια. Ήταν πάντα εξαιρετικά σημαντικός για εμάς, αλλά η εξέλιξή του ενώ είναι στη Liverpool είναι μοναδική. Είναι τόσο έξυπνος, και διορατικός».

«Τι μπορώ να πω για τον Pep? Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον άνθρωπο πιο παθιασμένο για το ποδόσφαιρο, κάποιον πιο αφοσιωμένο στο άθλημα».

«Τον γνώρισα όταν ήρθα στη Liverpool, αλλά ερωτεύτηκα απευθείας την μεταδοτική του αφοσίωση και γνώση για το παιχνίδι. Για μια περίοδο έφυγε και μετά γύρισε πίσω, αλλά ήρθε πίσω με έναν αέρα μεγαλύτερης εμπειρίας και από τότε έχει πραγματικά ανθίσει. Θα είναι ένας κορυφαίος manager στο μέλλον, αλλά μέχρι τότε, είμαστε τόσο ευχαριστημένοι που τον έχουμε μαζί μας!»

«Εκτός από τον Pete και τον Pepe, αυτές οι συμφωνίες, αποδεικνύουν την μαζική μας πίστη στο σχέδιο που έχουμε για την ομάδα και αυτό είναι ένα σημάδι προόδου για εμάς».

 «Πάντοτε λέμε ότι κάνουμε μια συλλογική προσπάθεια εδώ, δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα, ή μόνο με τους παίκτες ή μόνο με το προσωπικό, έχει να κάνει με όλους όσους δουλεύουν στo Anfield. Όλοι συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο και όλοι είναι υπεύθυνοι για αυτό που έχουμε πετύχει και για την πρόοδο που έχουμε κάνει. Για αυτό και έχουμε τα ονόματα όλων καρφιτσωμένα στον διάδρομο εδώ!»

«Όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και όλοι έχουμε την ίδια πίστη στο ότι θα το πετύχουμε». «Για αυτό και σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εμάς τους τρεις και για αυτό είμαι κατενθουσιασμένος που θα είμαστε όλοι μαζί στο υπέροχο ταξίδι που έρχεται».

«Και οι δυο τους βλέπουν αυτή την ανανέωση όπως ακριβώς τη βλέπω κι εγώ: μια φανταστική ευκαιρία να κάνουμε αυτό που αγαπάμε στο αγαπημένο μας μέρος στον κόσμο που θα μπορούσαμε να το κάνουμε»!

Πηγή/Source: https://www.liverpoolfc.com/
Επιμέλεια/Translation: Γιώργος Κουρουλέας

Share on Google Plus

About kourou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.