Αlisson Becker injury update

Σε εξετάσεις τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί ο Alisson Becker ώστε να διαπιστωθεί ο ακριβής τραυματισμός του.

Αποτέλεσμα εικόνας για alisson liverpool norwich

Ο τερματοφύλακας της Liverpool αντικαταστάθηκε στο 38ο λεπτό του παιχνιδιού με τη Norwich, αφού ένιωσε "σαν κάποιος να τον χτύπησε από πίσω".

Ο Jurgen Klopp σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, έκανε λόγο για τραυματισμό στη γάμπα και έδωσε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης:
Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για το παιχνίδι εκτός από τον τραυματισμό του Ali, ο οποίος φυσικά είναι άσχημο γεγονός. Πρέπει ωστόσο να δούμε πόσο σοβαρός είναι και θα το αντιμετωπίσουμε. Τραυματίστηκε στη γάμπα, δεν μπορούσε να συνεχίσει, δεν είναι καλό σημάδι αυτό. Αναμένουμε.
Με όλη μου την εμπειρία μπορώ να πω από τώρα ότι δε θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης, είναι τραυματίας. Το πόσο θα μείνει εκτός είναι που περιμένουμε να δούμε.
Ο Klopp δήλωσε πως πιστεύει στις ικανότητες του Adrian και πως η σημερινή του εμφάνιση έδειξε πολύ θετικά στοιχεία:
Είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του, είμαι βέβαιος πως δεν ήθελε να κάθεται στον πάγκο για τα επόμενα δύο χρόνια. Έδειξε πως ήταν έτοιμος. Είναι μια άσχημη κατάσταση, ωστόσο σε μια τέτοια χρειάζεσαι κάποιον έμπειρο που έχει αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Είναι 32, ήρεμο και συναισθηματικό παιδί, καλός με την μπάλα στα πόδια -το οποίο το είδαμε- και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Σίγουρα το να είναι ο ένας από τους δύο τερματοφύλακες υγιής δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση.
Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.