Τα πολλά λεφτά πήγαν στις... ανανεώσεις

Σε καλοκαίρι χρηματικής σύνεσης εξελίσσεται το φετινό για τη Liverpool, με τους «κόκκινους» να βγάζουν από τα ταμεία μεγάλα ποσά για τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Η μοναδική φετινή μεταγραφή του Jurgen Klopp είναι ως τώρα ο 17χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, Sepp Van den Berg. Το περυσινό καλοκαίρι, αμέσως μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Fabinho από τη Μονακό. Η διαφορά στην προσέγγιση είναι χαρακτηριστική.

Η Liverpool δεν... ψάχνεται πολύ και αυτό επειδή βρήκε ήδη από πέρυσι τις βασικές λύσεις που έψαχνε. Ο Klopp σκέφτεται πλέον να χτίσει και το μέλλον και - μεταξύ μας - καλά κάνει. 

Ωστόσο, τη μεταγραφική... φειδώ ενισχύει όπως φαίνεται και το γεγονός πως η FSG έδωσε τους τελευταίους 12 μήνες περισσότερες από £200εκ. για ανανεώσεις συμβολαίων. Μεταξύ άλλων, επέκταση υπέγραψαν οι Salah, Henderson, Firmino και Mane, σε μια πρωτοβουλία να «σφραγιστούν» οι ήδη υπάρχουσες «πρώτες ύλες», πριν αναζητηθούν οι επόμενες - και αν, βέβαια, υπάρχει ανάγκη για τέτοιες.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.