Επιστρέφει από τις διακοπές του για... εξετάσεις ο Shaqiri

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός, Xherdan Shaqiri, αντιμετωπίζει τραυματισμό στη γάμπα και η κατάσταση του αναμένεται να εξεταστεί αμά τη επιστροφή του από την καλοκαιρινή άδεια.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Στο παιχνίδι της Εθνικής Ελβετίας κόντρα στην αντίστοιχη της Αγγλίας, στις 9 Ιουνίου για το Nations League, ο Xherdan Shaqiri δέχτηκε ένα χτύπημα στη γάμπα το οποίο τον ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα.

Τις επόμενες ημέρες, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στο Melwood για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Liverpool, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει με 16 ποδοσφαιριστές. Πριν πατήσει... χόρτο, ωστόσο, πρώτα θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του και να σχεδιαστεί η αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στον αντίποδα, μικρότερης έκτασης φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Naby Keita στον προσαγωγό - ή ακριβότερα η υποτροπή αυτού - με την Εθνική Γουινέας. Έτσι, ο Αφρικανός μέσος αναμένεται να επιστρέψει έτοιμος για προπονήσεις στα τέλη Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση της δικής του άδειας.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.