Το video της ντροπής: Οπαδός της Liverpool ρίχνει Ασιάτη μικρέμπορο σε συντριβάνι στη Βαρκελώνη

Οι ταξιδιώτες φίλαθλοι της Liverpool στη Βαρκελώνη έχουν ήδη προκαλέσει προβλήματα δημόσιας τάξης, με ντροπιαστικότερο όλων το περιστατικό όπου ένας εξ αυτών έσπρωξε σε συντριβάνι έναν Ασιάτη μικρέμπορο.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Η ισπανική αστυνομία έχει ήδη συλλάβει έξι οπαδούς της Liverpool στη Βαρκελώνη, ενώ πηγές αναφέρουν ότι κατέσχεσαν 3,000 κουτάκια μπίρας, μιας και στην ιβηρική χώρα απαγορεύεται με νόμο η κατάποση αλκοόλ σε δημόσιους χώρους.

Μάλλον πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να του κατασχέσουν τα δικά του κουτάκια, ένας οπαδός των Reds βρήκε έναν... σιχαμερό τρόπο να διασκεδάσει, αφού έριξε σε συντριβάνι έναν Ασιάτη μικρέμπορο. Προφανώς η υπόσταση του συγκεκριμένου οπαδού είναι ανάξια σχολιασμού, όμως αυτό που πρέπει να υπογραμμιστεί, βλέποντας και το παρακάτω video, είναι ότι μερικοί γελούν μέχρι... δακρύων (αηδίας), παρακολουθώντας το συμβάν, ενώ κανείς δεν παρεμβαίνει.

Φυσικά, πρόκειται για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε φιλάθλους, στην ιδεολογία της Liverpool ως συλλόγου και ως πόλης με αναπτυγμένο το αντιφασιστικό κίνημα, αλλά και στα ιδεώδη του αθλητισμού, του πολιτισμού και της ανθρωπιάς.

Το LiverpoolFans.gr καταδικάζει τα γεγονότα και τάσσεται εναντίον όσων συμμετείχαν σε αυτά (δρώντες ή μη), ζητώντας την επιβολή ποινής εις βάρος τους.

Να σημειωθεί πως η κατάσταση στη Βαρκελώνη είναι ήδη από χθες το βράδυ... περίεργη, με τους φιλάθλους της Liverpool να κάνουν παράπονα αναφορικά με την συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι τους, υποστηρίζοντας πως οι Ισπανοί αξιωματικοί κλωτσούν τις μπίρες από τα χέρια τους και ρίχνουν τις σημαίες τους.

Δείτε το video:
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.