Προπονητής Lyon: «Ο Fekir έχει ζητήσει να φύγει»

Ο Bruno Genesio αποκάλυψε την επιθυμία του Fekir να αποχωρήσει από τη Lyon, καθώς και το σκεπτικό της γαλλικής ομάδας.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Η Γαλλία παίζει την Παρασκευή, 6/7, στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, «κρατώντας» τον Nabil Fekir μακρυά από τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί το μέλλον του με το σύλλογο του και τους μνηστήρες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Οι επαφές Liverpool-Lyon και συγκεκριμένα Liverpool-Aulas ναυάγησαν, αφηνοντας ερωτηματικά όσον αφορά στις αιτίες του ναυαγίου. Το ενδεχόμενο οι Reds να επανέλθουν μετά τη λήξη των υποχρεώσεων της Γαλλίας στο Mundial είναι ακόμα ανοιχτό, αφού δεν έχει αποκλειστεί από κανέναν στην ομάδα (η οποία δεν δήλωσε ποτέ τους πραγματικούς λόγους της υπαναχώρησης της από τις διαπραγματεύσεις). Ας μην πολυλογούμε όμως, αυτά είναι ήδη γνωστά.

Πρόσφατα, ο προπονητής της Lyon, Bruno Genesio, έκανε δηλώσεις για τον νεαρό άσο του, που θα συζητηθούν:

«[Ο Nabil] έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει σε άλλο επίπεδο. Χρειάζεται να θέσουμε μια ημερομηνία [για το πότε θα γίνει αυτό]. Αν υπάρξει μια περίσταση τέτοια, όπως με τη Liverpool, o Nabil σίγουρα θα αρπάξει την ευκαιρία, όταν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν».


«Εγώ προσωπικά δουλεύω υπό το σενάριο ότι θα παραμείνει σε εμάς. Θέλει να κάνει το επόμενο βήμα. Ο πρόεδρος του έχει προσφέρει την δυνατότητα να φύγει. Θα δούμε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν ο Nabil είναι εδώ, αυτό θα κάνει τη δουλεία μου ευκολότερη».

«Θα ήμουν χαρούμενος αν έμενε. Νομίζω κοιτάζει δυο πιθανές επιλογές: να μείνει και να παίξει Champions League με εμάς ή να φύγει για να πάει σε κάποιο μεγαλύτερο σύλλογο».
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.