Παραμένει στη Liverpool ο Daniel Sturridge

Ο Άγγλος striker φαίνεται πως κερδίζει και πάλι την εμπιστοσύνη του Jurgen Klopp.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Έχοντας επανακτησει την φυσική του κατάσταση καθώς και όλα τα φυσικοτεχνικα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το ποδοσφαιρικό του χαρακτήρα, σκοράροντας στην προετοιμασία και κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, ο Daniel Sturridge φαίνεται πως κερδίζει και πάλι την εμπιστοσύνη του Jurgen Klopp.

Όπως ενημερώνει ο James Pearce, ο Γερμανός τεχνικός είναι έτοιμος να αναλάβει το ρίσκο να κρατήσει τον DS για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα να τον αφήσει να φύγει ελεύθερος του χρόνου, αλλά μάλλον τα οφέλη που βλέπει ο Klopp είναι πολλά περισσότερα.

Μετά το παιχνίδι με την Borussia Dortmund, ο Klopp μάλιστα δήλωσε για τον Sturridge: «Ποιος αμφισβητεί τον Daniel όταν είναι υγιής; Εγώ όχι. Είναι φανταστικός παίκτης, ελπίζω να παραμείνει υγιής και τότε το μέλλον είναι λαμπρό. Είναι ακόμη αρκετά νέος, δεν έχει τριανταρίσει ή κάτι τέτοιο. Είναι έμπειρος και έχει αυτή την έμφυτη αλαζονεία που χρειάζεσαι στο γήπεδο, ώστε να μην ξεκινάς από την αρχή αν κάτι δεν δουλέψει, όταν είσαι εκτός αγώνα για 10 λεπτά ή ακόμη χειρότερα για όλο το ματς. Μένει ενεργός στο παιχνίδι και είναι καλό για εμάς να τον έχουμε. Το είδατε σήμερα. Το δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον Daniel ήταν εντελώς διαφορετικό. Ήταν πολύ καλό που τον είχαμε στους σωστούς χώρους και μπορούσε να ηγηθεί της ομάδας με την μπάλα στα πόδια. Αυτό ήταν πολύ καλό. Είμαι χαρούμενος μαζί του 100%».
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.