Όταν η δασκάλα του Firmino τον είδε στην τηλεόραση να παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Η δασκάλα του Bobby αποκάλυψε το σοκ που έπαθε όταν είδε τον παλιό της μαθητή να παίζει για την εθνική Βραζιλίας και θυμήθηκε μια συγκλονιστική στιχομυθία τους.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 
Η φωτογραφία του μικρού Firmino από το δημοτικό έκανε το γύρω του διαδικτύου τις προηγούμενες ώρες και αυτό με αφορμή την τότε δασκάλα του, που τον είδε στην τηλεόραση σε ένα παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου και θυμήθηκε τα νιάτα του...

«Ονειρευόταν πάντοτε να γίνει κάποτε ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής», είπε η Adriana Leite.

«Τις προάλλες τον είδα στην τηλεόραση [να παίζει με τη Βραζιλία] και ήμουν κάπως: "αποκλείεται!". Αυτός ο Firmino είναι ο Roberto μου, είναι ο ίδιος!».

«Στην τάξη μιλούσε συνεχώς για το ποδόσφαιρο. Η τάξη ήταν πολύ μεγάλη και αυτός καθόταν μπροστά, κάτι που μας έδινε την ευκαιρία να κάνουμε πολλές συζητήσεις. Σε μια από αυτές, μια Δευτέρα, μου είπε: "δασκάλα, μας έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι". Τότε τον ρώτησα τι απέγιναν τα τρόφιμα που είχαν ψυγείο και μου απάντησε πως δεν είχε τίποτα στο ψυγείο, παρά μόνον νερό και αυτό με ταρακούνησε πολύ».

«Όταν βλέπω την εικόνα του Firmino τώρα, δεν μπορώ να τον συσχετίσω εύκολα με το αδύνατο αγοράκι που γνώρισα στο δημοτικό».

*Η φωτογραφία της δασκάλας είναι από το βραζιλιάνικο site Globo
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.