Θέλει Liverpool o Alisson!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Mε γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με παίχτη και ομάδα.Πρόταση ύψους 62 εκατομμυρίων λιρών κατέθεσε η ομάδα μας στην Roma το μεσημέρι, με τον Ιταλικό σύλλογο να έχουν οριακά λίγο ψηλότερες απαιτήσεις, κοντά στα 66 εκατομμύρια λίρες.

Η Real (που ήταν και η πρώτη επιλογή του Alisson) φαίνεται πως έχει βγει εκτός παιχνιδιού, με την Chelsea να διστάζει και να εξετάζει άλλες επιλογές. Με τούτα και με κείνα η ομάδα μας είναι η μόνη που έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Roma, με τις δύο πλευρές να είναι αισιόδοξες πως το deal θα επιτευχθεί τις επόμενες ώρες. Να θυμήσουμε πως η μεταγραφή του Alisson θα είναι η ακριβότερη για τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Από την άλλη ο Alisson φαίνεται πως προτιμά Liverpool αντί της Chelsea με τη συμμετοχή στο Champions League να παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του 25χρονου.

Ας μην το ματιάσουμε, αλλά με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή στα χέρια μας από τους έγκυρους James Pearce, Paul Joyce, Chris Bascombe, Melissa Reddy, αλλά και διάφορες Ιταλικές πηγές, το deal έρχεται όλο και πιο κοντά και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.