Δεν κλείνει την πόρτα σε μεταγραφές ο Klopp!

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Μπορεί οι μεταγραφικές κινήσεις της φετινής Liverpool να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ωστόσο ο Jurgen Klopp άφησε ανοιχτό το παράθυρο η ομάδα να κινηθεί κι άλλο στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι Reds πρόσθεσαν στο ρόστερ τους 4 νέα πρόσωπα (Fabinho, Keita, Shaqiri, Alisson), ενώ αποχώρησαν με μόνιμα ντιλ οι Emre Can, Jon Flanagan και Danny Ward.

Επίσης, αρκετοί παίχτες έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού και πιο συγκεκριμένα οι Harry Wilson, Ryan Kent, Ovie Ejaria, Taiwo Awoniyi και Adam Bogdan.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ομάδας, ο Klopp ανέφερε σχετικά:

"Όταν όλοι οι παίχτες επιστρέφουν τότε το ρόστερ είναι τεράστιο και όλοι χρειάζονται ευκαιρίες."

"Για τους πολύ νεαρούς δεν το σκεφτόμαστε, είναι στο κατάλληλο μέρος αυτή τη στιγμή και είτε παίξουν με εμάς είτε με την Κ23 είναι ιδανικό. Και οι δυο είναι πολύ καλές και δεν χρειάζεται να βιαστούμε, αλλά έχουμε και άλλες ηλικίες που δεν βγάζει κανένα νόημα να παίξουν σε άλλα πρωταθλήματα στη φάση που βρίσκονται. Βέβαια, υπάρχουν και αιτήματα από άλλες ομάδες, στα οποία πρέπει να παραμένουμε ανοιχτοί."

"Εν τέλει, δεν έχει καμία λογική να έχεις 35 παίχτες στο ρόστερ, γιατί για να αναπτύξεις παίχτες πρέπει να αισθάνονται σημαντικοί. Πρέπει να βλέπουν πως σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να συμμετέχουν και τα σχετικά."

"Είμαι βέβαιος πως θα συμβούν ακόμη μερικά πράγματα, αλλά το πότε ακριβώς θα το δείξει ο χρόνος."
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.