Ο Pep Lijnders αναλαμβάνει το ρόλο του Zeljko Buvac στην ομάδα

Ο Ολλανδός τεχνικός παίρνει...ομαλά και ασυναίσθητα το ρόλο του Zeljko Buvac στο τεχνικό επιτελείο της Liverpool.
Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και στις αρχές του Ιουλίου (εδώ), ο Pep Lijnders όχι απλώς επέστρεψε στη Liverpool, αλλά θεωρήθηκε και ο άνθρωπος που θα αντικαθιστούσε το κενό του Buvac, σε περίπτωση που ο Σερβο-βόσνιος τεχνικός δεν επέστρεφε στους Reds.

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα, με τον Buvac ναι μεν να θεωρείται υπάλληλος του συλλόγου, αλλά να απουσιάζει εδώ και μήνες για «προσωπικούς λόγους», όπως είχε γράψει η ομάδα στην ανακοίνωση της αποχώρησης του στις 30 Μαρτίου.

Τι αλλάζει; Σύμφωνα με τη Liverpool Echo, η οποία σαφώς και παρακολουθεί την προετοιμασία της Liverpool ενδελεχέστερα απ' ότι εμείς (και εννοούμε τις προπονήσεις εκτός από τα φιλικά), ο Pep Lijnders αρχίζει να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην τριπλέτα Klopp-Krawietz-Lijnders, με αναβαθμισμένες αρμοδιότητες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και, με άλλα λόγια, αποτελεί τον «Zeljko Buvac» της ομάδας με ολλανδικό όνομα και χαρακτηριστικά.

Στην Echo αντιλαμβάνονται πως ο Σερβο-βόσνιος δεν θα επιστρέψει και ο οριστικός διαχωρισμός του από την ομάδα θα ανακοινωθεί σύντομα, επομένως ο Lijnders θα γίνει και επίσημα ο αντικαταστάτης του.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.