Καμία προσφορά για Sturridge!

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος


Όπως ενημερώνει ο Neil Jones στο Goal.com, ο Daniel Sturridge που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Anfield ενδιαφέρει ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο δεν έχει έρθει καμία προσφορά έως τώρα στα γραφεία της Liverpool.

Ο Άγγλος striker που πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν στην West Brom πραγματοποιώντας μόλις 6 εμφανίσεις, λόγω του νέου του τραυματισμού στον ιγνυακό τένοντα.

Στη διάρκεια της σεζόν 2017/18 συμπλήρωσε μόλις 14 εμφανίσεις συνολικά με μόλις 5 εξ αυτών ως βασικός.

Δίχως αμφιβολία η καριέρα του έχει πάρει  την κατιούσα και η δυνατότητα να πωληθεί σε μια καλή τιμή όλο και δυσκολεύει.

Οι Reds τον κοστολογούν στα 15.000.000£, δηλαδή περίπου 17.000.000€. Ωστόσο, οι απολαβές του αγγίζουν τις 150.000£ και οι υποψήφιοι μνηστήρες του δύσκολα θα μπορούν να τις καλύψουν.

Πιο συγκεκριμένα ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό έχουν εκδηλώσει Sevilla και Fenerbahce, ενώ στο παιχνίδι βρίσκονται και οι Inter και Newcastle, που ωστόσο φαίνεται να έχουν "παγώσει" το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Σε 133 εμφανίσεις του με τα κόκκινα ο Sturridge έχει πετύχει 63 τέρματα, ωστόσο μετά την έλευση του Jurgen Klopp έπεσε από πρώτη επιλογή, με τον Γερμανό να προτιμά τον Roberto Firmino για βασικό.

Η Liverpool θα κοιτάξει να παραχωρήσει τον Sturridge, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει λογικά και ο Danny Ings που θα κοιτάξει να βρει ομάδα να τον υπολογίζει για βασικό. Την ίδια ώρα οι Dominic Solanke και Divock Origi αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες από τον Klopp στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.
Share on Google Plus

About Apostolos Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.