Παζάρια για Fekir (?)


Το σχόλιο του για το...θρίλερ γύρω από τη μεταγραφή του Nabil Fekir, έκανε ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και όπως φαίνεται ξεκαθαρίζει το θόλο τοπίο. 


Συγκεκριμένα, ο Noel Le Graet, δήλωσε πως ο γάλλος ποδοσφαιριστής έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, είναι πεπεισμένος ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή και άφησε να εννοηθεί ότι όλα έχουν να κάνουν με την οριστική τιμή της μεταγραφής, δηλώνοντας "Κάθε εμπλεκόμενη ομάδα προσπαθεί να επιβάλει την τιμή της, να την κατεβάσει ή να την ανεβάσει". 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:

"Είδα τον Nabil σήμερα το πρωί για 15 λεπτά. Είναι ένα προσγειωμένο παιδί. Είναι στη μέση των διαπραγματεύσεων και νομίζω ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι πολύ επικεντρωμένος στην Γαλλική ομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση. Θα ήταν καλύτερα η μεταγραφή του να ολοκληρωθεί πριν από την αναχώρηση για τη Ρωσία, αλλά δεν φαίνεται να τον ανησυχεί. Φαινόταν αισιόδοξος για το θέμα, επειδή τα ιατρικά που υποβλήθηκε ήταν θετικά. Σε μια μεταγραφή είναι πάντα έτσι. Κάθε εμπλεκόμενη ομάδα προσπαθεί να επιβάλει την τιμή της, να την κατεβάσει ή να την ανεβάσει, μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή, αυτό είναι όλο το μέρος του παιχνιδιού".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.