Οι πρώτες δηλώσεις Keita για Liverpool και τη φανέλα «8»

Ο Naby Keita μίλησε στο Liverpoolfc.com για τη μεταγραφή του στη Liverpool, στιγμές μετά την επίσημη παρουσίαση και φωτογράφιση του στο Melwood. 

Από την 1η Ιούλη, ο μέσος από τη Γουινέα θα αποτελεί και επίσημα μέλος της οικογένειας της Liverpool, αλλά αυτό είναι κάτι που γνωρίζαμε από τον περυσινό Αύγουστο.

Ο Naby Keita παρουσιάστηκε σήμερα από την ομάδα και προέβη στις πρώτες του δηλώσεις.

«Όταν βλέπω τα κατορθώματα τους την περυσινή σεζόν, με κάνει να θέλω να καταφέρω τα ίδια και να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να φτάσουμε τη σεζόν μας στα ίδια επίπεδα με πέρυσι - και ακόμα καλύτερα».

«Επέλεξα τη Liverpool επειδή είναι μια ομάδα που παρακολουθώ συχνά και, επίσης, μίλησα αρκετά με τον Sadio [Mane]. Μου είπε πολλά για την ομάδα και το σύλλογο. Μίλησα, ακόμα, και με τον προπονητή, ο οποίος με ενημέρωσε για το project της ομάδα και αυτό με παρακίνησε να έρθω εδώ». 


Αναφορικά με την φανέλα με το νούμερο 8, την οποία ο ίδιος ο Steven Gerrard του έδωσε πέρυσι τον Αύγουστο, δήλωσε:


«Ήταν καταπληκτική ημέρα για μένα. Μου έδωσε τη φανέλα με το 8. Όταν έγινε, ήταν μια έκπληξη για μένα, δεν το περίμενα. Ήρθε μέσα, τον κοίταξα και είπα "ουάου", επειδή είναι ένας θρύλος. Είναι κάποιος που πάντα έδειχνε σεβασμό, που έδινε τα πάντα στο γήπεδο, που τον αγαπούν εδώ. Αν κάποιος σαν κι αυτόν σου δίνει τον αριθμό φανέλας του, δεν "παίζεις" με αυτό, πρέπει να προσπαθήσεις να καταφέρεις ό,τι και αυτός - αυτό είναι το κίνητρο μου».
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.