Φουλ για Fekir - κοντά και ο Shaqiri! Στο ψυγείο το θέμα τερματοφύλακα!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Κλείνει πριν το World Cup o Fekir με τον Shaqiri να είναι ψηλά στη λίστα του Klopp για λύση από τον πάγκο.Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας πως το σήριαλ Fekir θα λάβει τέλος πριν το mundial με ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια λίρες.

Παρά τις δηλώσεις του προέδρου της Lyon νωρίτερα το μεσημέρι πως "δεν έχει αλλάξει κάτι στο θέμα Fekir, δύσκολα θα φύγει πριν το mundial", οι εκπρόσωποι της ομάδας μας κρατούν χαμηλό προφίλ και όπως μας ενημερώνει η Melissa Reddy ελπίζουν πως μέχρι το Σαββατοκύριακο το deal θα έχει κλείσει.Ο Xherdan Shaqiri βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Klopp και το ποσό των 12 εκατομμυρίων λιρών που απαιτείται για την αποδέσμευσή του τον κάνει μια επένδυση χαμηλού ρίσκου που θα δώσει βάθος στο υπάρχων ρόστερ της ομάδας.

Από την άλλη, το θέμα τερματοφύλακα παγώνει προσωρινά καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη Roma για τον Alisson έχουν σταματήσει από τον Φλεβάρη, όταν και η Ιταλική ομάδα αρνήθηκε να πέσει κάτω από τα 67 εκατομμύρια λίρες, ποσό που θα ήταν το διπλάσιο από το προηγούμενο που έχει δαπανηθεί ποτέ για τερματοφύλακα (Ederson, 34 εκατομμύρια λίρες). Ο Jan Oblak κοστολογείται στα 88 εκατομμύρια λίρες, ποσό το οποίο η ομάδα μας δεν μπορεί να καλύψει. Ωστόσο οι επιλογές θα αξιολογηθούν και αν παρουσιαστεί η ευκαιρία η ομάδα μας δε θα διστάσει να αποκτήσει έναν δυνατό τερματοφύλακα.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.