Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Liverpool ο ατζέντης του Fekir και...προειδοποιεί

Δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις του ατζέντη του Fekir σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι οποίς εξάγουν σημαντικά συμπεράσματα για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Μετά τα δημοσιεύματα περί ταξιδιού του Fekir και του ατζέντη του, Jean-Pierre Bernes, στο Liverpool μέσα στο σαββατοκύριακο, ο Bernes ξεκαθάρισε τα πράγματα μιλώντας στη Le Progres:

«Δεν έφυγα από τη Μασαλλία (σ.σ τα σαββατοκύριακο), ήμουν εδώ με την οικογένεια μου».

«Αλλά θα το ξεκαθαρίσω μια και καλή: θα πάμε με τον Nabil στο Liverpool ή οπουδήποτε αλλού μόνον αν υπάρξει συμφωνία ομάδας με τη Lyon - και μόνον αν ο Jean-Michel Aulas (σ.σ ο πρόεδρος) δώσει το πράσινο φως».

«Το ενδιαφέρον της Liverpool υπάρχει, όμως προς το παρόν δεν έχει συμβεί τίποτα και μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους. Η μεταγραφική περίοδος θα είναι μακρά».


Τέλος, αναφορικά με φήμες πως στο παιχνίδι για τον Fekir έχει μπει και η Bayern Μονάχου, ο Bernes απάντησε: «Δεν υπάρχει καμιά επαφή με την Bayern».

Σε δυο σειρές, επομένως, ο Bernes κατάφερε να διατηρήσει ήρεμο τον Aulas («θα επισκεφτούμε άλλους μόνο αν υπάρχει συμφωνία») και να αναγκάσει τη Liverpool να...ανεβάσει («μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον και από άλλους»).

*Η φωτογραφία είναι από το joe.co.uk
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.