Τέλος το «κυνήγι» για Lemar - Προϊόν φαντασίας οι φήμες για Jerome Boateng

Διαβάστε τι συμβαίνει με την υπόθεση Thomas Lemar, αλλά και κατά πόσο είναι βάσιμες οι φήμες που «έσκασαν» σήμερα για τον Jerome Boateng.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 
Η Liverpool προχωρά μπρος ολοταχώς στο μεταγραφικό παζάρι που άνοιξε ήδη για τις αγγλικές ομάδες, αφήνοντας πίσω τον χαμένο τελικό κόντρα στη Real και κρατώντας ως βάση την εξαιρετική - σε οργάνωση και απόδοση - σεζόν.

Η μεταγραφή του Fabinho ήταν, όπως φάνηκε, κλεισμένη από καιρό, πάντως σίγουρα προ του τελικού. Η Liverpool ενισχύεται στη θέση «6», με τον Keita αποκτά ποιότητα σε box to box καταστάσεις και αν και εφόσον καταφέρει να καταβάλει τις αντιστάσεις της Lyon για Fekir (όταν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το καλό), τότε θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο χώρο πίσω από τον Firmino.

Ο Nabil Fekir είναι σίγουρα στόχος του Klopp και σίγουρα πιο φθηνός από τον Thomas Lemar της Μονακό. Έτσι, η Liverpool «παρατά» τον τελευταίο και τον διαγράφει (περισσότερο με στυλό πράγματι παρά με μολύβι) από τις λίστες της.

Όσον αφορά, τώρα, στις φήμες πουυ εμφανίστηκαν στα social media σήμερα, αναφορικά με επιθυμία του Klopp να φέρει στο Anfield τον Jerome Boateng της Bayern Μονάχου, κατόπιν της απλής διαδικασίας της μετάφρασης του δημοσιέυματος της BILD όπου και στηρίχθηκαν αυτές οι φήμες, διαπιστώθηκε πως πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Αντίθετα, η BILD (στο σχετικό άρθρο με τους παίκτες που βρίσκονται προ των πυλών εξόδου από το Μόναχο) αναφέρει για τον Jerome Boateng πως παίκτης και Bayern περιμένουν το Παγκόσμιο Κύπελλο για να αποφασίσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους και ότι, πάντως, οι πρωταθλητές Γερμανίες έχουν ήδη βρει την εναλλακτική λύση στα stoppers, στο πρόσωπο του Kevin Vogt της Hoffenheim.

Κάποιοι, μάλλον, ζαλίζονται από την επιθυμία τους να αντικαταστήσουν τον Dejan Lovren. 
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.