Αντιπρόεδρος Μέκκας: «Δωρίζουμε γη της ιερής πόλης στον Salah»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι επιτυχίες του Mohamed Salah σε Premier League και Champions League και ο αντιπρόεδρος της Μέκκας προέβη σε μια (σοβαρή) τρομερή δήλωση.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης

PFA παίκτης της σεζόν στην Αγγλία (δηλαδή ψηφισμένος από τους ποδοσφαιριστές), αμέτρητα γκολ, το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και, τέλος, 2 γκολ και 2 ασίστ στον ημιτελικό του Champions League απέναντι στη Roma.

Τα έχει κάνει όλα (και δεν ξέρουμε αν θα τα ξανακάνει) και μας έχει αφήσει όλους άναυδους. Όλους, ακόμα και τον αντιπρόεδρο της ιερής πόλης των Μουσουλμάνων, της Μέκκας, κύριο Fahd Al-Rowky, ο οποίος, θέλοντας να ανταμείψει την προσφορά του Salah και την...εξέλιξη του σε «πρεσβευτή» του Ισλάμ, ανακοίνωσε ότι θα του δωρήσει πεδίο γης στη Μέκκα.

«Υπάρχουν διάφορες επιλογές σχετικά με τη γη που θέλω να του παραδώσουμε», δήλωσε ο Al-Rowky.

«Το αν θα προχωρήσουμε και το πώς, θα εξαρτηθεί από τον ίδιο τον Mohamed Salah και το Σαουδικό σύστημα. Αν το σύστημα επιτρέψει να γίνει ο Salah ιδιοκτήτης αυτής της γης, θα του δοθεί ένα κομμάτι γης στην Ιερά Μέκκα, έξω από το Χαράμ. Η εναλλακτική θα είναι να κατασκευαστεί ένα τζαμί στην περιοχή με το όνομα του».


Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.