Δώστε 30 και πάρτε τον!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:Στα 30 εκατομμύρια λίρες ορίστικε η τιμή του Daniel Sturridge ο οποίος έκανε γνωστό στην ομάδα πως θέλει να αποχωρήσει.

Ο 28χρονος επιθετικός δήλωσε την επιθυμία του για μεταγραφή, καθώς πλέον υπολογίζεται όλο και λιγότερο στα πλάνα του Jurgen Klopp και θέλει να έχει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί στα πόδια του ώστε να αγωνιστεί το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Jurgen Klopp επιθυμεί να παραμείνει ο Sturridge στο Merseyside, ωστόσο είναι διατεθειμένος να δώσει στον Daniel αυτό που επιθυμεί αν έρθει μια προσφορά κοντά στο ποσό που ο Klopp εκτιμά πως ο Άγγλος striker αξίζει. 

Ο Sturridge δε θεωρείται διαθέσιμος για δανεισμό και το ποσό που ορίστικε είναι στα 30 εκατομμύρια λίρες. Η Southampton και η West Ham έχουν ήδη ενδιαφερθεί για τον Άγγλο.

5 εμφανίσεις φέτος ως βασικός, πάρα πολλοί τραυματισμοί τα τελευταία 3 χρόνια, και πλέον ο Sturridge μοιάζει φάντασμα του παλιού του εαυτού με τον Klopp να προτιμάει τον Firmino ως βασικό του επιθετικό με τον Solanke να έχει ανέβει ως δεύτερη επιλογή.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.