Προπόνηση: Μόνος του ο Salah - Πού ήταν ο Phil?

Να ανησυχήσουμε;

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Μπορεί ο Adam Lallana να επέστρεψε και πάλι σε φουλ ρυθμούς μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε, ωστόσο από την προπόνηση της Παρασκευής έλειπε ένα σημαντικό πρόσωπο. Ο Philippe Coutinho δεν εθεάθη σε καμία φωτογραφία. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο ρεπορτάζ που να κάνει λόγο για...άσχημες (;) εξελίξεις, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε πως ενδεχομένως ακολουθεί κάποιο προσωπικό πρόγραμμα αποθεραπείας ή κάτι παρόμοιο, πίσω από τις κάμερες. 

Μόνος, αλλά όχι απόλυτα, με την παρέα του γυμναστή, προπονήθηκε για ένα διάστημα μετά την προθέρμανση και ο Mo Salah, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη, πιθανώς από την πτώση στο μαρκάρισμα όπου κέρδισε το πέναλτι εναντίον της Spartak Μόσχας.

Όταν ο Klopp ρωτήθηκε αν θα χρησιμοποιήσει και πάλι συνδυαστικά τους Fab4 την Κυριακή, απάντησε: "δεν έχω τίποτα να πω για την 11άδα μας, θα δούμε". Μην ξεχνούμε άλλωστε και πως είναι περίοδος ροτέσιον αυτή που διανύουμε. Πάντως στο δελτίο του συλλόγου, δεν αναφέρεται κανένα πρόβλημα, παρά μόνο το θετικό νέο της επιστροφής του Lallana.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.