Κρύος ιδρώτας στη Λίβερπουλ για Μανέ

Ο Σενεγαλέζος επέστρεψε νωρίτερα στο Μέλγουντ προκαλώντας ανησυχία στους Κόκκινους.


   Η Λίβερπουλ θα εξετάσει την κατάσταση του Μανέ μέσα στην εβδομάδα, καθώς ο Σενεγαλέζος επέστρεψε νωρίς από τα διεθνή του καθήκοντα.
   
   Δηλώσεις που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, επιβεβαίωσαν πως επιτράπηκε στον Μανέ να επιστρέψει στο Merseyside, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις πάνω στον παλαιότερο τραυματισμό του, κατά τη διάρκεια του αγώνα της χώρας του εναντίον της Νότιας Αφρικής, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
   
   Η νίκη της Σενεγάλης με 2-0, στην οποία συμμετείχε ο Μανέ, εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ωστόσο το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Λίβερπουλ στρέφεται στον "αστέρα" της.

   Ο Μανέ, αγωνίστηκε με την εθνική του, έχοντας κάνει μια συμμετοχή "έκπληξη" εναντίον της West Ham, για την Premier League.

   Πριν από αυτό, ο 25χρονος, είχε απουσιάσει για ένα μήνα από την αγωνιστική δράση, λόγω τραυματισμού που είχε αποκομίσει στο τελευταίο ματς με την εθνική του. Αυτός ο τραυματισμός, φαίνεται να εννοείται πως είναι ο "παλιός τραυματισμός" που αναφέρει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σενεγάλης.

   Συγκεκριμένα η Δήλωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σενεγάλης, έλεγε:
"Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σενεγάλης, ενημερώνει την εγχώρια και διεθνή γνώμη πως, μετά τον αγώνα εναντίον της Νότιας Αφρικής, ο παίκτης Sadio Mane, ένιωσε ενοχλήσεις πάνω στον παλιό του τραυματισμό.

  Μετά από συζητήσεις μεταξύ του ιατρικού τιμ της εθνικής ομάδας και του συλλόγου, αποφασίστηκε από κοινού να επιτραπεί στον παίκτη να επιστρέψει στο Μέλγουντ ώστε να συνεχιστεί η θεραπεία του μέχρι να αναρρώσει"

   Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοππ είχε εκφράσει την επιθυμία του, να μην αγωνιστεί ο Μανέ στο δεύτερο παιχνίδι της εθνικής του, σε περίπτωση που κερδίσει το πρώτο.

  Πιο συγκεκριμένα, ο Γιούργκεν Κλοππ, δήλωσε σήμερα:
"Πρώτα απ όλα, πρέπει να συγχαρώ την Σενεγάλη για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Είναι σπουδαίο επίτευγμα για την χώρα και τους Παίκτες - συμπεριλαμβανομένου και του Μανέ.

 "Ο Αλιού Σισσέ και οι παίκτες του κάνανε τρομερή δουλειά και τους αξίζει η παρουσία στη Ρωσία, όπου μπορούν να πετύχουν. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Sadio. Όλοι στο Λίβερπουλ ξέρουν τις ικανότητες του και οι κορυφαίοι παίκτες πρέπει να αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο. Τώρα ο Sadio θα έχει αυτή την ευκαιρία.

 "Τώρα για την πρόωρη επιστροφή του, είναι σίγουρα ανησυχητικό. Φαίνεται πως ο τραυματισμός του επέστρεψε και είναι κρίσιμο να τον παρακολουθήσουμε και να τον φροντίσουμε.

 "Αυτή τη στιγμή, δεν τον έχουμε δει για να εξετάσουμε σωστά την κατάσταση, αλλά είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή.

 "Υπήρξε δυνατή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Σενεγάλης για να εξασφαλιστεί πως θα τον προσέξουν σωστά. Σεβόμαστε το γεγονός πως είναι πολύ σημαντικός για την εθνική του, έτσι αυτοί πρέπει να αποφασίζουν για αυτόν κάθε φορά, όταν βρίσκεται υπό την ευθύνη τους.

 "Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι για τον Sadio να εκπροσωπεί τη χώρα του όποτε είναι υγιής για να το κάνει. Είναι πολύ υπερήφανος για την χώρα του και γνωρίζει πως είναι πρότυπο για αυτούς.

 "Οπότε, αυτή τη στιγμή μπορώ να πω με βεβαιότητα πως θα εξετάσουμε τον Sadio μόλις προσγειωθεί και θα αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα του δώσει περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει δυνατός για τις σημαντικές αγωνιστικές που έρχονται."Επιμέλεια: Δημήτρης Γκουτρίδης.  
Share on Google Plus

About Dimitris Goutridis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.