Ο Peter Moore δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει με το ταξίδι των Reds στην Arsenal

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας δηλώνει πως η ομάδα είναι προετοιμασμένη να βοηθήσει με το ταξίδι, μετά την ακύρωση των σχεδίων για την παραμονή των Χριστουγέννων από την Premier League και το Sky Sports.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σκουλίδης


Ο εκτελεστικός διευθυντής της Liverpool, Peter Moore, λέει πως η ομάδα είναι πρόθυμη να βοηθήσει με το ταξίδι των φιλάθλων που θα παρευρεθούν στο εορταστικό ταξίδι στο Emirates.

Την Τρίτη επιβεβαιώθηκε πως η Premier League και το Sky Sports έχουν αλλάξει τα σχέδια για την διεξαγωγή του παιχνιδιού την παραμονή των Χριστουγέννων, μετά τις θυμωμένες αντιδράσεις των υποστηρικτών της ομάδας.

Αντίθετα, το ματς μετακινήθηκε για την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου (σέντρα στις 21:45 ώρα Ελλάδας) για λόγους τηλεοπτικής κάλυψης. Ο Moore παραδέχτηκε πως ''δεν είναι ιδανική λύση'' για τους 3000 Kopites που θα πραγματοποιήσουν το ταξίδι στο Emirates.

Ωστόσο ο CEO της ομάδας αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την Liverpool Supporters Trust και Spirit of Shankly για να κανονίσουν τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μπορεί να βοηθήσει με τους προγραμματισμούς των ταξιδιών, όπως με το να βασιστεί σε πούλμαν για να γυρίσουν τους οπαδούς πίσω στο Merseyside αργά το βράδυ της Παρασκευής.

''Πρώτα και κυριότερα, είναι σημαντικό να γνωστοποιήσουμε ότι η Premier League και το Sky Sports ακούσανε στους προβληματισμούς που εκφράστηκαν από τους φιλάθλους και από εμάς και πράξανε ανάλογα.'' , είπε ο Moore.

''Είναι πίστωση για εκείνους ότι σε αυτή την περίπτωση αποδειχτήκανε εύκαμπτοι και πήραν μία απόφαση που πιστεύουμε ότι είναι προτιμότερη από το να ζητήσουμε στους υποστηρικτές μας να ταξιδέψουν στο Λονδίνο την παραμονή των Χριστουγέννων με όλες τις δυσκολίες και τα πιθανά προβλήματα που μια τέτοια συμφωνία θα μπορούσε να συνεπάγεται.'' 

''Στην Liverpool, ποτέ δεν θεωρούμε τους οπαδούς μας δεδομένους και ενώ αναγνωρίζουμε πως το να μεταφέρουμε την διεξαγωγή του αγώνα σε ένα βράδυ Παρασκευής είναι πιο επιθυμητό από την εναλλακτική, αντιλαμβανόμαστε επίσης πως δεν είναι μια ιδανική λύση για αυτούς που θα κάνουν ένα δύσκολο ταξίδι στο Λονδίνο σε ένα ιδιαίτερα καταπιεσμένο χρονικό διάστημα του έτους.''

''Για αυτόν τον λόγο, ψάχνουμε να δόυμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε αυτούς τους φιλάθλους που σχεδιάζουν να κάνουν το ταξίδι και έχουμε ήδη ξεκινήσει διαλόγους με τους αντιπροσώπους των υποστηρικτών μας, συμπεριλαμβανομένου των Liverpool Supporters Trust και Spirit οf Shankly, με σκοπό να συζητήσουμε τις επιλογές που είναι διαθέσιμες σε εμάς.''


Share on Google Plus

About Κωνσταντίνος Σκουλίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.