"Μπορεί να παίζει λίγο, αλλά δεν φεύγει τον Γενάρη ο Milner", ισχυρίζεται ο Chris Bascombe

Ο δημοσιογράφος της Telegraph αποκαλύπτει γιατί ο Millie δεν...το κουνάει από το Anfield φέτος.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Ο Chris Bascombe δημοσίευσε πρόσφατα τη γνώμη του σχετικά με την υπόθεση του Milner. Τα γεγονότα είναι γνωστά: ο 31χρονος Άγγλος πέρασε όλη την περυσινή σεζόν στο αριστερό άκρο της άμυνας, καλύπτοντας την αδυναμία του Moreno, ενώ φέτος που ο Ισπανός ξανακέρδισε την εμπιστοσύνη του Klopp, ο Milner βρίσκει ανταγωνισμό στον άξονα και - ενόψει της απόκτησης Naby Keita - βλέπει το χρόνο συμμετοχής του να λιγοστεύει επικίνδυνα. 

Στο σημείο αυτό είναι βέβαια απαραίτητο να θυμηθούμε πως ο χρόνος συμμετοχής ήταν ο βασικός λόγος που ο Millie ζήτησε να αποχωρήσει από την Manchester City πριν 2 χρόνια, επομένως το ζήτημα είναι αρκετά σοβαρό. 

Ωστόσο, ο Chris Bascombe μάς υπενθυμίζει δύο φράσεις του Klopp: αφενός, το γεγονός πως είχε διαβεβαιώσει στον Milner πως τα λεπτά συμμετοχής του θα αυξηθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν (και δικαιολογημένα άλλωστε λόγω rotation), και αφετέρου την πρόσφατη αποκάλυψη του Γερμανού πως έχει προχωρήσει σε άτυπη συμφωνία με τους παίκτες-πυλώνες της ομάδας του ώστε να μην αποχωρήσουν από τη Liverpool μεσούσης μιας σεζόν. Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Milner, ως gentleman, θα τηρήσει το "συμβόλαιο" και δεν θα αναζητήσει την πόρτα της εξόδου το χειμώνα, απολαμβάνοντας άλλωστε τη σταδιακή αύξηση του χρόνου συμμετοχής του. 
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.