Η FSG έκανε ειδικό δώρο στον Kenny Dalglish!

Στον Kenny Dalglish δωρίστηκε ένα ειδικό ενθύμιο εκ μέρους της Fenway Sports Group πριν το παιχνίδι του Σαββάτου με την Huddersfield στο Anfield.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σκουλίδης 


Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Liverpool Mike Gordon, παρέδωσε το αφιέρωμα του No.7 για να γιορτάσει τα εγκαίνια του Kenny Dalglish Stand και να τιμήσει τον θρυλικό Σκωτσέζο για την ανυπολόγιστη συνεισφορά του στους Reds τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων κατά τις 4 περασμένες δεκαετίες.

''Είναι τεράστια τιμή για εμένα και την οικογένεια μου η εξέδρα να έχει το όνομα μας και δεν μπορώ να ευχαριστήσω την FSG αρκετά για αυτό'', δήλωσε ο Dalglish.

''Η τελετή των αποκαλυπτηρίων ήταν μια απίστευτα περήφανη στιγμή για μένα και το καλύτερο όλων ήταν πως μπόρεσα να το γιορτάσω με την οικογένεια μου. Οι Tom, John και Mike ήταν αρκετά ευγενικοί ώστε να καταλάβουν τη σημασία αυτού του πράγματος και το κατέστησαν εφικτό επιτρέποντας τα εγκαίνια να γίνουν σε μια μέρα που όλοι θα μπορούσαμε να είμαστε εκεί, παρόλο που αυτό σήμαινε πως εκείνοι δεν θα μπορούσαν να είναι παρόντες.''

''Ήταν υπέροχο να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τον Mike σήμερα και το ενθύμιο που μου δώρισε εκ μέρους της FSG θα έχει ένα ειδικό μέρος στις καρδιές μας.''

Η τελετή ονομασίας του Kenny Dalglish Stand έλαβε χώρα στις 13 Οκτωβρίου, με τους οπαδούς των Reds να κάθονται εκεί για πρώτη φορά υπό την νέα ονομασία την επόμενη μέρα κατά το παιχνίδι κόντρα στην Manchester United για την Premier League.
Share on Google Plus

About Konstantinos Skou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.