Ανανέωσε ο Joe Gomez!Ο 19χρονος, ο οποίος ήρθε στο Anfield από την Charlton τον Ιούνιο του 2015, ​υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει μεγάλη διάρκεια (πέντε χρόνια όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι) στο Melwood την Παρασκευή το απόγευμα, οι όροι του οποίου θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2017.Ο Gomez έκανε εννέα εμφανίσεις συνολικά με την φανέλα της Liverpool, δύο εκ των οποίων έχουν γίνει αυτή τη σεζόν μετά από μια απουσία 15 μηνών λόγω τραυματισμού.

Λίγο μετά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, ο αμυντικός είπε στις πρώτες του δηλώσεις στο Liverpoolfc.com:
"Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση, είναι ένας μεγάλος σύλλογος και όταν μου είπαν να ανανεώσω το συμβόλαιο μου εδώ, δεν πήρα καθόλου πολύ χρόνο για να το σκεφτώ.
Είμαι πολύ χαρούμενος!"

«Είναι τεράστια κίνηση, σημαίνει πολλά για μένα, είναι μια τεράστια χειρονομία από τον σύλλογο,  δείχνοντας την εμπιστοσύνη και την πίστη που έχουν σε μένα.
Γι 'αυτό ήταν τόσο σημαντικό που τα έκανα όλα κι εγώ τόσο γρήγορα, γιατί είμαι πολύ χαρούμενος εδώ.
Έχω αγαπήσει να ζω εδώ και να παίζω εδώ, έτσι ήταν μια γρήγορη απόφαση. "

Ο Gomez αγωνίστηκε ξανά μετά από ένα διπλό πλήγμα τραυματισμού, με τον πρώτο να έρχεται λίγες μέρες μετά την έλευση του Jürgen Klopp στην ομάδα.

Ο Αγγλος διεθνής με την U21, επέστρεψε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, αγωνιζόμενος σε μια σειρά αγώνων με την U23  πριν από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην πρώτη ομάδα, παίζοντας στην ισοπαλία για τον αγώνα του FA Cup στο Anfield κόντρα στην Plymouth, στις 8 Ιανουαρίου.

O Gomez συνέχισε: "Αισθάνομαι καλά, πολύ καλά.
Είμαι κανονικά πίσω στις προπονήσεις κι έχω μια καλή στιγμή τώρα.
Προφανώς, ήταν ωραίο που πήρα κάποια λεπτά στα τελευταία δύο παιχνίδια του FA Cup.
Τώρα κάνω μια προσπάθεια να πιεστώ και να κρατήσω τη μάθηση από την ομάδα.
Έχω καλά πρότυπα μπροστά μου: Dejan, Joel, Ragnar, Lucas και ούτω καθεξής.
Είναι ένα μεγάλο περιβάλλον για μένα, προσπαθώ να μάθω κάθε μέρα από αυτά, καθώς προσπαθώ να πιέστω.
Είναι καλό αυτό και αισθάνομαι καλά."

Από την πλευρά του, ο Jürgen Klopp δήλωσε:

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με αυτή την είδηση, λόγω των απίστευτων δυνατοτήτων που έχει ο Joe και τώρα ξέρουμε ότι θα τις εκπληρώσει μαζί μας στην Liverpool.
Είχε τραυματισμούς από τη στιγμή που ήρθε εδώ, αλλά οι πραγματικά κορυφαίοι παίκτες αντιδρούν στις αποτυχίες και τα προβλήματα με τον πιο θετικό τρόπο και ο ίδιος έχει κάνει ακριβώς αυτό."

"Μπορείτε να δείτε κάθε μέρα στο Melwood τον τρόπο που οι παίκτες και το προσωπικό αλληλεπιδρούν μαζί του, είναι ένας δημοφιλής τύπος, είναι συνέχεια με όλους και αυτό είναι λόγω της θετικής στάσης του, ακόμα και όταν έχει να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες προκλήσεις που του παρουσιάζονται."

"Μπορούμε να του δώσουμε πολύτιμο χρόνο, θα του δώσουμε το χρόνο να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί, να μάθει ακόμα περισσότερα και να γίνει ισχυρότερος και καλύτερος.
Θα επενδύσουμε το χρόνο μας σε αυτόν και θα του αφήσουμε κενό χώρο για να αναπτυχθεί και να γίνει ο παίκτης που γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι.
Η σημερινή ανακοίνωση ενισχύει την αποφασιστικότητα του, μπορεί να διαδραματιστεί στο μέλλον έχοντας ένα μεγάλο ρόλο στην ομάδα, αλλά είναι επίσης σημαντικό για το παρόν μας."

"Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι για να πετύχεις στο πολύ υψηλό επίπεδο στη θέση που αγωνίζεται.
Αυτά που χρειάζεσαι είναι η σωματική και η ψυχική πλευρά και ο ίδιος τα έχει όλα."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.