Ρότζερς:"Περνάω τα τέσσερα πιο τραυματικά χρόνια της ζωής μου"

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος μίλησε για τα τέσσερα τελευταία χρόνια της ζωής του, τα οποία σε προσωπικό επίπεδο ήταν πάρα πολύ δύσκολα για αυτόν.


"Έχασα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, υπήρξε μια υπόθεση σε δικαστήριο, χώρισα με τη γυναίκα που αγαπούσα για 23 χρόνια, και ο γιός μου κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση, κάτι που ήταν μεγάλη ντροπή", είπε ο Βόρειο Ιρλανδός τεχνικός στο νέο βιβλίο του Michael Calvin, "Living On The Volcano".

"Περνάω τα τέσσερα πιο τραυματικά χρόνια της ζωής μου."

"Επαγγελματικά, ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στη Σουόνσι και στη Λίβερπουλ. Αλλά πρέπει να ξεχωρίζουμε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά. Είναι ωραίο να είσαι χαρούμενος και στα δύο, αλλά η ομάδα με πληρώνει, οπότε πρέπει να κάνω τη δουλειά μου."

"Υπάρχει μια ιστορία με τον Τζίμι Σίρελ, της Νοτς Κάουντι, όταν εγώ ήμουν νεαρός προπονητής. Η γυναίκα του πέθανε αργά το βράδυ της Παρασκευής, και αυτός το Σάββατο βρισκόταν στον αγώνα της ομάδας του. Αυτή η ιστορία με έχει στιγματίσει. Δε μίλησε καθόλου γι' αυτό, έκανε τη δουλειά του και η ομάδα του κέρδισε τον αγώνα."

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.