Πλήρης ανάλυση του Victor Moses

Δανεικός ήρθε ο Victor Moses από την Chelsea για ένα χρόνο.

Μεγάλος προβληματισμός επικρατούσε στις τάξεις των οπαδών της Liverpool για μια επιπλέον λύση στα άκρα της επίθεσης. Είναι ο δανεισμός του Victor Moses αυτό που χρειάζεται η Liverpool;

Ο Victor Moses, είναι Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, ηλικίας 22 ετών που παρότι θεωρείται πολυθεσίτης, η θέση που αγωνίζεται είναι εξτρέμ.

Ας προχωρήσουμε σε μία βαθύτερη ανάλυση του ποδοσφαιριστή.Victor Moses
Προηγούμενη ομάδα: Chelsea | Θέση: Εξτρεμ
Ηλικία: 22 (12/12/1990) | Ύψος: 5’10" (177εκ.) | Καλό πόδι: Και τα δύο
Τελευταία σεζόν: EPL 24 συμμετοχές (13 βασικός), 1 goal, 1 assist; Champions League 4 συμμετοχές (2 βασικός), 1 goal, 1 assist;Europa 6 συμμετοχές (5 βασικός), 4 goals

Stoiximan.gr - Ο βασιλιάς του στοιχήματος! 100% Bonus Εγγραφής!

Υπέρ:
Ο Moses είναι εξαιρετικά γρήγορος ποδοσφαιριστής, όχι μόνο όταν έχει χώρο μπροστά του, αλλά ακόμη και όταν θεωρητικά είναι κλεισμένος! Επίσης, είναι ποδοσφαιριστής αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο, αλλά και προσιτό στο πλάνο του Rodgers.

Ο Νιγηριανός διεθνής(12 συμμετοχές-4 γκολ), είναι πολύ καλός και με τα δύο πόδια, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί ευρισκόμενος και στις δύο πλευρές, είτε να μείνει στη γραμμή του, είτε να κλείνει μέσα και να δοκιμάσει το εκάστοτε πόδι του!

Κατά:
Για winger, ο Moses δεν είναι και ο παίχτης που θα ήθελες να σου βγάζει σέντρα! Επίσης, ο Moses δείχνει να έχει πρόβλημα στα αμυντικά του καθήκοντα καθώς δε μαρκάρει και τόσο συχνά, ενώ όποτε κληθεί να το πράξει δεν το κάνει και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Σύνοψη:
Ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή χωρίς να έχει μπει κάποια οψιον αγοράς, για μένα δείχνει την πρόθεση του προπονητή μας, να δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς(Sterling,Ibe) χωρίς να θέλει όμως άμεσα να τους φορτώσει με το βάρος του βασικού, αφήνοντας τους περιθώριο να βελτιωθούν και να δείξουν αν μπορούν του χρόνου να...στείλουν τον Moses πίσω στην Chelsea. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!

Για περισσότερα νέα της ομάδας μας, μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

Σπύρος

Share on Google Plus

About S- LiveFootball

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.