Πλήρης ανάλυση του Tiago Ilori

Η Liverpool επιτέλους κατάφερε να αποκτήσει τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό που προσπαθούσε ολόκληρο το καλοκαίρι να το πράξει.

Ο Tiago Abiola Delfim Almeida Ilori όπως είναι το πλήρες όνομά του, ή απλώς Tiago Ilori όπως είναι γνωστός, είναι μόλις 20 ετών και αγωνιζόταν κυρίως στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη δεύτερη ομάδα της Sporting Lisbon.

Ας προχωρήσουμε σε μία βαθύτερη ανάλυση του ποδοσφαιριστή.Tiago Ilori

Προηγούμενη ομάδα: Sporting Clube de Portugal | Θέση: Κεντρικός Αμυντικός
Ηλικία: 20 (2/26/1993) | Ύψος: 6’3" (190εκ.) | Καλό πόδι: Δεξί
Τελευταία σεζόν: Primera Liga 11 συμμετοχές (11 βασικός), 1 goal; Segunda Liga 20 συμμετοχές (20 βασικός); Europa 1 συμμετοχή


Stoiximan.gr - Ο βασιλιάς του στοιχήματος! 100% Bonus Εγγραφής!


Υπέρ:
Ο Ilori είναι εξαιρετικά γρήγορος για κεντρικός αμυντικός και αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια. Έχει την ταχύτητα για να τα βάλει με μερικούς από τους γρηγορότερους επιθετικούς, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψει για να καλύψει τυχόν κενά που δημιουργήθηκαν από αυτόν ή τους συμπαίχτες του. Το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών δίνει σε πολλούς την πεποίθηση ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο κεντρικό αμυντικό.

Κατά:
Η ακαδημία της ομάδας από τη Λισαβόνα έχει κάνει θαύματα στην εξέλιξη του Ilori σωματικά και τεχνικά, όμως τα επίπεδα τακτικής του είναι αρκετά χαμηλά. Έχει πρόβλημα αντίληψης του παιχνιδιού και σωστής τοποθέτησης, πράγματα που όμως μπορούν να διορθωθούν μέσα από σκληρή προπόνηση.

Σύνοψη:
Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα στο ρόλο του αμυντικού μέσου. Αυτό που μένει είναι να δούμε κατά πόσο θα εξελιχθεί στα επίπεδα που ελπίζουν όλοι στο στρατόπεδο της Liverpool. Τα 8εκ. λίρες που ξοδεύτηκαν για την απόκτησή του ίσως βγουν κερδισμένο λαχείο για τη Liverpool, μπορούν όμως να αποδειχθούν και λεφτά "πεταμένα" αν ο ποδοσφαιριστής δεν αποδώσει. Ίδωμεν!!!
Σπύρος

Share on Google Plus

About S- LiveFootball

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.