Joe Gomez: "Δεν υπάρχει κάτι που θέλω περισσότερο απ'το να παίζω στην Liverpool"

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος


Ο Joe Gomez και η απόφαση που είχε να πάρει αυτό το καλοκαίρι.

Οι τραυματισμοί και ο λίγος χρόνος συμμετοχής του με την ομάδα (3 συμμετοχές στο σύνολο,σε αγώνες κυπέλλων) έδειχναν ότι ο δανεισμός ήταν κάτι το δεδομένο.

Ωστόσο, η επιμονή του Joe και η κίνηση που έκανε ζητώντας από τον προπονητή του μία ευκαιρία να παλέψει για την θέση του στην ομάδα, τον δικαίωσε.

Από εκείνη την στιγμή, μετράει 4 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, εκ των οποίων οι 2 ήταν στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα,δήλωσε στην Liverpool Echo: '' Όπως ήταν φυσικό, ο δανεισμός μου ήταν μία επιλογή για αυτό το καλοκαίρι."

" Όλοι είδαν ότι δεν είχα πολλά παιχνίδια την περασμένη χρονιά, αλλά δήλωσα ότι στην προετοιμασία θέλω να παλέψω."

"Δεν υπάρχει κάτι άλλο που θέλω περισσότερο από το να παίζω στην Liverpool. Eίναι κάτι που θα το επέλεγα κάθε μέρα. Πρέπει να ελπίζεις για μία τέτοια ευκαιρία."

" Όταν ο προπονητής μου είπε ότι θέλει να βρίσκομαι εδώ και να αγωνιστώ ήταν κάτι πολύ ευχάριστο,γιατί αυτό είναι που θέλω να κάνω."

O Jurgen Klopp είχε δηλώσει στο παρελθόν για τον Joe Gomez :" Είναι πολύ μυώδης. Αυτό είναι κάτι που το χρειάζεσαι για την παραλία κλπ"

Ο Joe όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί στα λόγια αυτά του Klopp : '' Όταν βρίσκεσαι στην αποκατάσταση, θέλεις ότι περνάει από το χέρι σου."

"Προσπαθείς να δυναμώσεις το σώμα σου με κάθε τρόπο. Υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου η ανησυχία ότι αυτό που συνέβει μπορεί να ξαναγίνει στο μέλλον."

" Ήθελα να γίνω όσο πιο δυνατός μπορούσα,ώστε να μην ξανατραυματιστώ. Δεν ήθελα να χάσω χρόνο με μελαγχολίες και να νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου."

"Αλλά ο προπονητής μου είπε ότι είναι καλύτερα να σταματήσω με την εκγύμναση του άνω μέρος του σώματός μου. Αυτός είναι που μας παρακολουθεί ενώ προπονούμαστε και αυτός είναι που αναλύει την πρόοδο μας. Όσο πιο ογκώδης γίνεσαι,τόσο πιο δύναμη έχεις αλλά αυτό έχει αντίκτυπο στην ευκινησία."

"Υπάρχει ένα όριο στο πόσο δύναμη χρειάζεσαι. Το μείζων ζήτημα είναι να είσαι ευκίνητος,ειδικά αν παίζεις στα άκρα της άμυνας. Είναι πιο σημαντικό να ανεβαίνεις και να κατεβαίνεις το γήπεδο."

" Ήταν πολύ θετικό για εμένα που μπόρεσα να προσαρμοστώ. Αυτή η προετοιμασία είναι σαν μια καινούρια αρχή."


Τέλος ο Joe μίλησε και για το ατομικό του επίτευγμα..που ήταν αρχηγός με την U21 Αγγλίας.

" Εκείνη την στιγμή,δεν το σκεφτόμουν. Αλλά όταν έχεις έναν άσχημο τραυματισμό και μετά από κάποιο διάστημα το ξεπερνάς,τότε αντιλαμβάνεσαι τι είχες."

" Όταν είσαι εκτός λόγω τραυματισμού,έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς. Είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ και γενικά να συλλογιστώ."

"Τέτοιες σκέψεις με έκαναν διψασμένο να επιστρέψω και μου έδωσαν την δύναμη να το κάνω. Αυτό ήταν που με βοήθησε να συνεχίσω."

" Όχι απλά να επιστρέψω όπως συνέβει πέρσυ,αλλά να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να δουλέψω σκληρά πριν το ξεκίνημα της χρονιάς. Πάντα υπολόγιζα ότι θα έρθει μία περίοδος στη ζωή μου που θα παλέψω να ξαναφτάσω εκεί που ήμουν πριν τους τραυματισμούς μου."

Πηγή : liverpoolfc.com


Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.