Τι τρέχει με τον Flanagan? O Jurgen Klopp δίνει απαντήσεις


Οι περισσότεροι φίλαθλοι της Liverpool θα είμαστε με την απορία "πού είναι ο Jon Flanagan?". Αγωνίστηκε για 90' στον αγώνα με την Southampton στις 20 Μαρτίου και έκτοτε... εξαφανίστηκε! Ακόμα και στο ματς με τη Newcastle, όπου ο Klopp έκανε rotation, ο Flanagan δεν ήταν ούτε στον πάγκο, ενώ βασικός ξεκίνησε ο πιτσιρικάς, Connor Randall. 

Ο Jurgen Klopp λοιπόν, ήρθε να μας διαφωτίσει για την περίπτωση του νεαρού scouser:
"Ο Flanno είναι σε μια κατάσταση η οποία δεν είναι πολύ εύκολη να σας την εξηγήσω. Το συμπέρασμα είναι πως δεν μπορεί να προπονείται συνέχεια."
"Όταν είσαι έξω για τόσο μεγάλο διάστημα και δεν μπορείς να προπονηθείς συνεχώς, δεν μπορείς να χτίσεις μια βάση, αυτό είναι όλο. Είναι μια κατάσταση παρόμοια με αυτή του Daniel (Sturridge). Τους είπα σχεδόν τα ίδια πράγματα για τους μακροχρόνιους τραυματισμούς τους."
"Αν θέλουμε να τον βοηθήσουμε, πρέπει να δουλέψουμε πάνω στη σωματική του αντοχή, ώστε να είναι έτοιμος για πάνω από ένα παιχνίδι, και όχι να κάνει δυο ή τρεις μέρες αποθεραπεία ή κάτι τέτοιο μετά από κάθε ματς, δεν πρέπει να είναι έτσι τα πράγματα. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε αυτή τη στιγμή."
Eπιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.