Ρότζερς: "Έχει δουλειά ο Άιμπ ακόμη!"

Όλα τα βλέμματα πάνω του τράβηξε ο εξαιρετικός Τζόρντον Άιμπ με την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ απέναντι στην Έβερτον.

Ο Μπρένταν Ρότζερς επέλεξε να τον ξεκινήσει βασικό για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του και ο νεαρός τον δικαίωσε, όντας ο καλύτερος παίκτης των κόκκινων καθ'όλη την αναμέτρηση.

Στις τελευταίες του δηλώσεις λοιπόν, ο ΒορειοΙρλανδός κόουτς μόνο θετικά πράγματα είχε να πει για τον 19χρονο Άγγλο:


"Είναι πάρα πολύ ταλαντούχος. Το είδατε αυτό και στο παιχνίδι, Είδατε το ταμπεραμέντο του. Μπήκε μέσα στο Γκούντισον Παρκ σε ένα ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ και έπαιξε με τέτοιο έλεγχο. Έχει πολύ καλή τεχνική και είναι καθαρός με αυτή."

"Έχει πολύ καλό άγγιγμα της μπάλας και είναι πολύ καλός στο ένας με έναν. Τακτικά είναι πάρα πολύ καλός για την ηλικία του."

"Ελπίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα βοήθησει στην ανάπτυξή του όπως και έχει κάνει και σε πολλούς άλλους νεαρούς πάικτες. Περιμένω πολλά από αυτόν αλλά ακόμη έχει κι άλλα να μάθει. Στο μέλλον μπορεί να αποτελέσει μεγάλη επιρροή για εμάς."

Όσον αφορά για το γεγονός ότι ο Άιμπ παρομοιάζεται πολύ με τον Στέρλινγκ, ο Ρότζερς ανέφερε ότι:

"Ο κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Ο Ραχίμ είναι καταπληκτικός από τότε που μπήκε στην όμαδα, όμως ακόμη αναπτύσσεται. Ο Άιμπ είναι σε πιο πρώιμο στάδιο."

"'Ενιωσα ότι έπρεπε να πάει δανεικός, ενώ ο Ραχίμ ήταν έτοιμος για την ομάδα. Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε αυτούς τους παίχτες ώστε να αποτελέσουν επένδυση και κεφάλαιο για το σύλλογο για πολλά ακόμη χρόνια."

"Ο Τζόρντον έχει το ταμπεραμέντο να παίζει σε μεγάλους αγώνες. Είμαι σίγουρος πως έχει το ταλέντο. Πλέον στοχεύουμε ώστε τέτοιοι παίκτες να βελτιώνονται και να μην μένουν αναξιοποίητοι."

Στο τέλος των δηλώσεών του ο Μπρένταν Ρότζερς ανέφερε πως αυτή η δουλειά ξεκινάει από τις ακαδημίες της ομάδας και όχι μόνο από την πρώτη ομάδα. Αυτό ήταν το πλάνο που υπήρχε με την πρόσληψή του και είναι και αυτό που έχει οδηγήσει στην έυκολη μετάβαση νέων παικτών από τη μικρή στην πρώτη ομάδα, όπως ο Στέρλινγκ και ο Άιμπ.


Πηγή: liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος 
Share on Google Plus

About Apostolos Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.