Ο Μπρένταν Ρότζερς για την επιστροφή Στάριτζ.

Στην Αγγλία αναμένεται να βρίσκεται μέσα στις επόμενες 24 ώρες ο Ντάνιελ Στάριτζ, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στα τέλη του μηνός.

Ο 25χρονος φορ έχει να αγωνιστεί με τα κόκκινα από τα τέλη Αυγούστου και ο Μπρένταν Ρότζερς στις τελευταίες δηλώσεις που παραχώρησε είχε πολύ ενθαρρυντικά πράγματα να πει για την επικείμενη επιστροφή του.

"Βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ανάρρωσης του. Θα βρίσκεται στην Αγγλία σε λιγότερο από 24 ώρες, κάτι που είναι πολύ καλό."

"Ταξίδεψε στο εξωτερικό για να βρει τους καλύτερους δυνατούς ειδικούς για την αποθεραπεία του. Τώρα θα επιστρέψει και θα την ολοκληρώσει εδώ."

"Ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος μέσα στο μήνα για να επιστρέψει και να μπει στην ομάδα, ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε κάτι στο δεύτερο μισό της σεζόν."

"Πρέπει να τον ελέγξουμε στην αρχή, να δούμε πως πάει και πως νιώθει. Έχουμε πάρει το χρόνο μας για αυτό το θέμα."

"Στόχος μας είναι το μακροπρόθεσμο εδώ οπότε δεν θα τον βιάσουμε να γυρίσει. Αν δούμε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει θα του δοθεί χρόνος στις προπονήσεις και τους αγώνες μας και θα είναι πίσω στην ομάδα. Θα το προσέξουμε πολύ αυτό."

"Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις πότε θα επιστρέψουν από τραυματισμό. Θέτεις μια ημερομηνία και επιστρέφουν νωρίτερα ή και μέρες αργότερα."

"Πρέπει να το αξιολογήσουμε. Η συνεργασία μας με τους ανθρώπους μας στην Αμερική ήταν εξαιρετική και έγινε πολλή δουλειά. Υπάρχουν βίντεο και λινκς παντού."

"Τσεκάρουμε την κατάστασή του και δείχνει να είναι σε πολύ καλή περίοδο. Λογικά, τώρα μπαίνει στο τελευταίο στάδιο. Αυτό θα το αξιολογήσουμε όμως όταν επιστρέψει εδώ."

Σχετικά με την παρουσία του Στάριτζ στη Λίβερπουλ όλο αυτό το διάστημα ο Ρότζερς είχε να πει:

"Ήταν πριν δυο χρόνια όταν πρωτοήρθε εδώ τον Ιανουάριο και έκανε αισθητή την παρουσία του. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση εδώ."

"Είναι τοπ-κλας επιθετικός, με πολύ καλή γνώση του παιχνιδιού και πολλή ποιότητα. Τον βάζεις σε οποιαδήποτε ομάδα και την κάνει απλά καλύτερη."

"Η ευελιξία του είναι τρομακτική, το άγγιγμα του, η κίνησή του. Ήρθε εδώ και βοήθησε και στο αμυντικό κομμάτι, ώστε να γίνεται σωστά το πρέσινγκ και το κάνει πάρα πολύ καλά. Σαν ποδοσφαιριστής, είναι σε εξαιρετική ηλικία και ελπίζουμε να μείνει για αρκετά χρόνια εδώ και να ηγηθεί κάποια στιγμή."


Πηγή: liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Share on Google Plus

About Apostolos Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.