Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε...Λίβερπουλ!

Επιμέλεια : Γιώργος Δρογγίτης

Θυμάστε τον απίθανο τύπο που πήρε το ψηφοδέλτιο, πρόσθεσε ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ και άρχισε να βάζει σταυρούς;  Εμείς λοιπόν τον βρήκαμε τον Νίκο και τον ευχαριστούμε για την συνέντευξη την οποία μας παραχώρησε.

-Νίκο πως σου ήρθε αυτή η ιδέα;
"Την ιδέα τη συνέλαβα πριν από ένα μήνα περίπου, σε μια συζήτηση για τις επικείμενες εκλογές. Έχοντας δει και παλιότερα ψηφοδέλτιο με το όνομα του Τζέραρντ, σκέφτηκα να συμπληρώσω ένα δικό μου και να σταυρώσω 4 παίκτες"

-Όλα τα μεγάλα σαιτ έχουν γράψει για την ιδέα σου, πως αισθάνεσαι γι αυτό και  περίμενες να πάρει το θέμα τέτοια διάσταση; 

"Όταν διάβασα το πρώτο άρθρο γέλασα με την καρδιά μου. Σιγά σιγά έβλεπα μικρά και μεγάλα σαιτ όχι μόνο να αναπαράγουν την είδηση αλλά και να προσθέτουν δικές του ψευδείς ή αληθείς λεπτομέρειες. Δεν εκνευρίστηκα αλλά γέλασα περισσότερο. Στεναχωρήθηκα μόνο όταν διάβασα σχόλια άλλων χρηστών του Facebook οι οποία καταδίκαζαν την επιλογή μου να ρίξω το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο στην κάλπη. Η αλήθεια πάντως είναι ότι συνειδητοποίησα τη δύναμη του διαδικτύου αφού μέσα σε 3 ώρες τα περισσότερα σαιτ, από ιδιωτικά κανάλια έως τοπικά αθλητικά blogs μιλούσαν για το ψηφοδέλτιο μου. Δε το περίμενα σε καμία περίπτωση."

-Έριξες το ψηφοδέλτιο στην κάλπη; 

"Δε  το έριξα και δε νομίζω ότι θα το έριχνα ακόμη και αν είχα εκλογικό δικαίωμα. Πρέπει να διαχωρίζουμε την πλάκα από τα σοβαρά θέματα. "

-Τελικά για εσένα ποιος παίκτης της Λίβερπουλ θα ήταν ο καταλληλότερος πρωθυπουργός; 

"Η κάλπη των Ελλήνων έδειξε  επιθυμία για τη διαδοχή για το καινούργιο. Μήπως Χέντερσον;  Δε του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά οι μέρες του αρχηγού σιγά σιγά τελείωσαν. "

-Τι σημαίνει για σένα Λίβερπουλ;

"Η Λίβερπουλ δεν είναι μια απλή συμπάθεια για εμένα...είναι ευτυχώς ή δυστυχώς η ομάδα η οποία με κάνει ευτυχισμένο όχι με έναν τίτλο απαραίτητα, αλλά με κάθε γκολ ξεχωριστά. Είναι η ομάδα για την οποία πενθω σε ήττες και αποκλεισμούς. "

-Ο αγαπημένος σου παίκτης της ομάδας;

" Πολλοί πέρασαν περνούν και θα περάσουν από τους reds, φανταζι παίκτες, δυνατοί, μεγάλοι σκόρερ, τεχνίτες παθιασμένοι για το παιχνίδι. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις τις ηγετικές ικανότητες δημιουργείς τον Στίβεν Τζέραρντ. "

-Τι σε έκανε να γίνεις Λίβερπουλ;

" Στο θέμα Λίβερπουλ νομίζω είμαι τυχερός. Υποστηρίζω την ομάδα εξαιτίας του πατέρα μου που μου μετέδωσε το "μικρόβιο". Ο ίδιος αγάπησε την ομάδα παρακολουθώντας την στα δύο κανάλια της παλιάς ελληνικής τηλεόρασης. Θεωρώ τον εαυτό μου άτυχο όμως γιατί το 2005 δεν κατάφερα να συνειδητοποιήσω το έπος της Πόλης αφού ένα παιδάκι β' δημοτικού, μετά από τον θρίαμβο της εθνικής Ελλάδος πιθανώς να μην ήξερε άλλες ομάδες. Με θυμάμαι πάντως να κλαίω με μαύρο δάκρυ για την ήττα στον τελικό του 2007 και για την περσινή με την Τσέλσι. 

-Πώς σου φαίνονται φέτος τα πράγματα;

"Φετος ήμουν αισιόδοξος βλέποντας τα μεταγραφικά αποκτήματα πάρα τη λύση της συνεργασίας με τον Σουάρεζ. Η ομάδα όμως δεν είχε καλό ξεκίνημα. Ευτυχώς βλέπουμε σημαντική βελτίωση και οι reds είναι κοντά στον πρωταρχικό τους στόχο την 4αδα. Επίσης είμαστε μέσα στη διεκδίκηση του FA και League cup,καθώς και του Europa League, διοργανώσεις που ανεβάζουν το πρεστίζ της ομάδας. Κρατώ τα λόγια του Ρότζερς για μεταβατική σεζόν,ελπίζω και αισιοδοξώ ότι ο ομάδα της καρδιάς μου θα φτάσει εκεί που της αξίζει, στην κορυφή! "


Share on Google Plus

About George

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.