Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αρχηγού.


Αυλαία σε μια καριέρα 17 περίπου ετών ως παίκτης της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να βάλει ο Στίβεν Τζέραρντ μετά από αρκετό χρόνο τον οποίο είχε στη διάθεση του για να ζυγίσει τις επιλογές τους!

Από την ηλικία των 8 ήταν μέλος της Λίβερπουλ αγωνιζόμενος στις ακαδημίες της και 27 περίπου χρόνια μετά είναι ακόμα εδώ έχοντας πετύχει σε 695 συμμετοχές 180 γκολ και έχοντας κατακτήσει 10 τρόπαια.

Η απόφασή του δεν περιλαμβάνει οριστική αποχώρηση από την ενεργό δράση με το τέλος της σεζόν 2014-2015. Ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει σε μια νέα ομάδα, η οποία ωστόσο δεν θα εμπλέκεται άμεσα με τη Λίβερπουλ, έτσι ώστε να μη τη συναντήσει στο δρόμο του.

Ο 34χρονος αρχηγός αποκάλεσε τη συγκεκριμένη απόφαση ως τη "δυσκολότερη της ζωής του", όμως δεν επιθυμούσε να αποκαλύψει περισσότερα για το μέλλον του.

Μέχρι τότε, ο Τζέραρντ είπε ότι θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να πετύχει εγχώριες, αλλά και ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Εξηγώντας την απόφαση του ο Τζέραρντ είπε: "Είναι η δυσκολότερη αποδασή της ζωής μου και κια απόφαση που εγώ και η οικογένεια μου κρατούσαμε για αρκετό καιρό."

"Κάνω αυτή την ανακοίνωση τώρα, έτσι ώστε ο προπονητής και η υπόλοιπη ομάδα να μην αποσυντονιστούν από διάφορες υποθέσεις των μίντια."

"Η Λίβερπουλ ήταν ένα τεράστιο κομμάτι για τις ζωές όλων μας τόσο καιρό και το να πεις αντίο πρόκειται να είναι πολύ δύσκολο, όμως νιώθω πως είναι κάτι που πρέπει να γίνει και είναι σημαντικό τόσο για την οικογένεια μου, όσο και για την ίδια την ομάδα."

"Θα συνεχίζω να παίζω και παρόλο που τώρα δεν ξέρω που, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν θα είμαι σε μια ομάδα που θα ανταγωνίζεται άμεσα τη Λίβερπουλ και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω."

"Η απόφαση μου βασίζεται ολοκληρωτικά στην επιθυμία μου να δοκιμάσω κάτι καινούριο στην καριέρα και τη ζωή μου και θέλω να είμαι σίγουρος πως όταν τελειώσω την καριέρα μου δεν θα εχω καμία ενοχή για κάτι που δεν έκανα."

"Θέλω μα ευχαριστήσω τον Μπρένταν, τους ιδιοκτήτες και όλους όσους είναι στο σύλλογο και φυσικά τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ για τη συνεχή βοήθεια και στήριξη τους."

"Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για να είσαι μέλος του. Είναι η βαθιά ελπίδα μου και εύχομαι μια μέρα να επιστρέψω για να υπηρετήσω ξανά τη Λίβερπουλ σε οποιοδήποτε πόστο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα."

"Ένα ακόμη σημείο το οποίο είναι σημαντικό να τονίσω είναι πως μέχρι το σφύριγμα του τελευταίου αγώνα της χρονιάς θα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα όπως πάντα ήμουν και θα δίνω ότι μπορώ για να κερδίζει η Λίβερπουλ."

"Το τελευταίο μου μήνυμα είναι για αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τη Λίβερπουλ την καλύτερη στον κόσμο -τους οπαδούς."

"Ήταν ένα προνόμιο το να σας αντιπροσωπεύω, σαν παίκτης αλλά και αρχηγός. Έχω διατηρήσει κάθε δευτερόλεπτο από αυτό και βαθύτερη ευχή μου είναι αυτή τη σεζόν η Λίβερπουλ μου να τελειώσει σε υψηλό επίπεδο."

Πηγή: liverpoolfc.com
Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Share on Google Plus

About Apostolos Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.