Ο Lallana νιώθει έτοιμος να βρεθεί στην Κεντρική Σκηνή!

O Adam Lallana έχει την άνοιξη στα πόδια του!

Ο Άγγλος διεθνής είναι έτοιμος να βάλει ένα τέλος στο ταραχώδες ξεκίνημα του στην Λίβερπουλ και να βοηθήσει στη μεταμόρφωση ενός χειμώνα δυσαρέσκειας σε μια ''αναγέννηση''.
Η σεζόν του Lallana αντικατοπτρίζει την σεζόν του συλλόγου από τον οποίο προήλθε το καλοκαίρι για 23 εκ. Λίρες Αγγλίας.
Υπήρξε πολύς πόνος και απογοήτευση αλλά πρόσφατα έχει δώσει υποσχέσεις με τις εμφανίσεις του.
Έχοντας λειτουργήσει στα πλάγια κατά τους πρώτους μήνες της σεζόν, ο Lallana έχει ανθίσει πλέον στο κέντρο με το νέο σύστημα 3-4-2-1 του B.Rodgers.
Oι εντυπωσιακές εμφανίσεις του με την Burnemouth και την Arsenal αποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να αποτελέσει δύναμη για την ομάδα!

''Αισθάνομαι ότι επανέρχομαι στην κατάσταση που θέλω να βρίσκομαι'' Δήλωσε στην Liverpool Echo
'' Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε βρει κάποιες επιδόσεις σαν ομάδα, κάτι το οποίο είναι ζωτικής σημασίας''

''Σαν παίχτες είμαστε οι πρώτοι που παραδεχόμαστε ότι δεν έχουμε φτάσει τα επίπεδα που θα θέλαμε να φτάσουμε φέτος για κάθε λόγο. Αλλά έχουμε αποκτήσει τεράστια αυτοπεποίθηση και πίστη μέσα σε αυτή την πολυάσχολη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.
Πιστεύω σε έναν κεντρικό ρόλο είμαι καλύτερος. Είναι η θέση που έπαιξα το περισσότερο ποδόσφαιρο την τελευταία σεζόν'
Μπορώ να παίξω σε διάφορες θέσεις αλλά απολαμβάνω να παίζω σε αυτήν. Είμαι ικανός να επηρεάζω το παιχνίδι όταν παίζω μέσα. Μπορώ να πάρω την μπάλα και να στρίψω''

Οι πιθανότητες του Lallana να πιάσει τόπο στην Λίβερπουλ ήταν διακεκομμένες λόγω του τραυματισμού του στο γονάτο ο οποίος τον κράτησε εκτός μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη.

''Ήταν μια αργή αρχή για εμένα, σίγουρα δεν είναι το ιδανικό να έρχεσαι σε έναν νέο σύλλογο και να αποκομίζεις έναν τραυματισμό σχεδόν αμέσως.
Και πάνω από όλα η ομάδα δεν μπορούσε να βρει φόρμα λόγω του συνδυασμού νέων παιχτών που προσαρμόζονται  και παιχτών που τραυματίζονται .
Μα δεν είμαστε εδώ για να βρίσκουμε δικαιολογίες, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να βελτιωθεί. Κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας φάνηκαν σημάδια οτι η Λίβερπουλ βρίσκει την ταυτότητα της''


Όπως το σωματικό αντίκτυπο του να χάνεις την μίση προετοιμασία, ο Lallana παραδέχτηκε ότι υπήρξε περίοδος που χρειάστηκε να αντεπεξέλθει στην πίεση και τις προσδοκίες της ζωής στο Anfield.
Ξέφυγε κατά πολύ από αυτά που έμαθε κατά την 14χρονη καριέρα του στην Southampton.

'' Είναι εντελώς διαφορετικό να παίζεις στην Λίβερπουλ '' Είπε.
'' Λόγω της περσινής σεζόν κατά την οποία η Λίβερπουλ έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ο κόσμος σίγουρα περίμενε κάτι αντίστοιχο και φέτος''
''Ίσως επειδή εμείς δείχνουμε τόσο μακριά από αυτό, προστέθηκε κι άλλη πίεση στους παίχτες για να τα πάνε καλά''
''Το ήξερα οτι δεν θα ήταν εύκολο,ήξερα ότι θα υπάρξουν δύσκολοι καιροί αλλά είμαι πρόθυμος να δουλέψω σκληρά για να έρθουν ξανά οι καλοί καιροί''
''Ακόμη μαθαίνω, άλλα το απολαμβάνω και αρχίζω να βρίσκω τα πατήματα μου''

''Εγώ και η οικογένεια μου δεν δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε στο Λίβερπουλ, ήταν πολύ πιο εύκολο για μας, σε σχέση με τους ξένους όπως ο Lazar Markovic ο οποίος είχε να μάθει μια νέα γλώσσα και να προσαρμοστεί στο κλίμα

Πηγη:James Pearce-Liverpool Echo
Επιμελεια:Δημήτρης Γκουτρίδης
''
Share on Google Plus

About Dimitris Goutridis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.