Ηλιθιότητα Ελλήνων Δημοσιογράφων: Αναζητώντας τον νέο Gerrard

Μια μανία που κατάντησε μάστιγα. Μια mainstream φάση που μπορεί να συναντήσει κάποιος "ξεφυλλίζοντας" ελληνικά αθλητικά ταμπλόιντ. Δίχως έλεος κάποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι προκειμένου να στρέψουν τα κλικ προς τους ίδιους και τα άρθρα τους παρουσιάζουν το κάθε τυχάρπαστο παικτάκο της Premier League ως τον αντί-Gerrard που θα οδηγήσει τη Λίβερπουλ σε μια νέα εποχή.

Όντας αηδιασμένος απ' το σκηνικό αυτό που επί ένα χρόνο τώρα έχει αποκτήσει εβδομαδιαία διάσταση και όσο φτάνουμε τη περίοδο των μεταγραφών ολοένα και μας θαμπώνει και μας προκαλεί γέλιο, δε μπορώ να μείνω στο περιθώριο και να μη πάρω θέση.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω το τι βλέπουν όλοι οι άλλοι που γράφουν αυτές τις σαχλαμάρες, καλό είναι να κάνουμε ένα flash back στη καριέρα του Stevie G στην αγαπημένη του Λίβερπουλ και να αναθεωρήσουμε πριν γράψουμε ότι είναι να γράψουμε. Πριν παρουσιάσουμε τον κάθε έναν ως τον νέο Gerrard. Ιεροσυλία μόνο στη σκέψη. Πόσο μάλλον στη πράξη/γραφή. Συνέλθετε...

Ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης της ιστορίας και ο καλύτερος μέσος στο κόσμο και στη Premier League, δια στόματος Zinedine Zidane, ένας υπήρξε και δυστυχώς για εμάς δεν υπάρχει διάδοχος. Εμείς οι ίδιοι οι οπαδοί έχουμε αποδεχτεί την μετά-Gerrard εποχή. Ξέρουμε πως το τέλος για τον ίδιο στην πολυετή καριέρα του στην Λίβερπουλ και στο ποδόσφαιρο ως παίκτης πλησιάζει. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε και θα ήταν ευχής έργον αν υπήρχε τρόπος να επαναφέρουμε έστω και για 5 μήνες ακόμη τον Gerrard της περασμένης δεκαετίας ή να μεταβιβάσουμε το ταλέντο του και τα στοιχεία του σε κάποιον απ' τις ακαδημίες μας φέρνοντας τον στη πρώτη ομάδα.

Η επιθυμία όμως απ' τη λογική απέχει χιλιόμετρα...


Επιμέλεια: Santiago L.

Share on Google Plus

About Santiago Liverpudlian

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.